Fri fragt v. 500 kr.
Levering 1-3 hverdage
Support: 8622 9400
Butikker i hele landet
Menu
Kurv
Vinipedia
Sæt den rigtige vin til maden
Læs mere
print

Pommus - mousserende æblevin, Cold Hand Winery

220,00 kr.

Tør mousserende æblevin lavet på danske æbler af sorterne Elstar, Jonagold og Ingrid Marie. Flaskefermenteret efter den traditionelle metode.

Vinen er tør med en god syre, dejlige æblenoter og en behagelig eftersmag med flot bitterhed fra æblekernerne.

En god mousserende madvin, som egner sig godt til salte retter, skaldyr, fede retter med fisk eller fjerkræ og til svampe.

Pommus er produceret efter “den traditionelle metode” med flaskefermentering. Frugten er høstet og presset ved optimal modenhed og efterfølgende frosset. Ved optøning er mosten blevet kryokoncentreret, så både syre, sødme og ikke mindst aroma er blev forøget markant. Den koncentrerede most er dernæst spontanfermenteret og gæret helt tør, og derefter fyldt i champagneflasker og sat til 2. gæring. Sluttelig er vinen blevet håndvendt i champagnereoler og degorgeret.

Specifikationer
Producent Cold Hand Winery, Randers
Vintype Frugtvin
Alkohol 11%
Preorder Nej

Produkterne fra Cold Hand Winery er opstået ud fra ønsket om at levere frugtvin i verdensklasse. Intet mindre.

De vil ikke forsøge at lave vin på druer,da man er meget bedre til det andre steder. Man bruger de nordiske bær og frugter, som netop bliver allerbedst lige her. Sensommerdøgnets temperaturudsving giver nemlig den helt særlige nordiske syreprofil, som er både ren, frisk og guld værd.

De eksperimenterer på livet løs for at finde præcis de toner og noter, som får os tættere på verdens bedste frugtvin. Æbler, pærer, kirsebær, solbær, ribs, rabarber, stikkelsbær,...

Producenten

Cold Hand Winery, Randers

Produkterne fra Cold Hand Winery er opstået ud fra ønsket om at levere frugtvin i verdensklasse. Intet mindre.

De vil ikke forsøge at lave vin på druer,da man er meget bedre til det andre steder. Man bruger de nordiske bær og frugter, som netop bliver allerbedst lige her. Sensommerdøgnets temperaturudsving giver nemlig den helt særlige nordiske syreprofil, som er både ren, frisk og...

Læs mere