Fri fragt v. 500 kr.
Levering 1-3 hverdage
Support: 8622 9400
Butikker i hele landet
Menu
Kurv
Vinipedia
Sæt den rigtige vin til maden
Læs mere
print

Pyrus Danica, Cold Hand Winery

Fra 170,00 kr.

Kryokoncentreret isvin lavet på danske pærer af sorterne Lucas og Conference.

Pyrus Danica har en aromatisk duft af tørret abrikos, vanilje og karamel. Smagen er dyb og intens af moden pære og brunet smør, som afsluttes af en behagelig bitterhed fra pæreskindet.

Perfekt til oste, søde desserter og klassiske pæredesserter. Også dejlig som et godt glas på terrassen.

Vinen er fremstillet efter metoden kryokoncentration. Pærerne er blevet presset til most og straks efter frosset. Mosten optør efterfølgende udendørs ved minusgrader, hvor frosten binder vandet i mosten, mens sukker, syre, aroma og farve drypper af som tyk rå sirup. Efter optøning er den koncentrerede “pæresirup” langsomt koldfermenteret igennem 18 måneder til en intens vin.

At kryokoncentrere giver os i dén grad kolde hænder, men teknikken er alligevel grundsubstansen i alle vores æble-, pære- og kvædevine. Med denne teknik kan vi nemlig udvinde aromaen, det tårnhøje sukkerindhold og bevare den intense syre fra frugten i vores vine.

Specifikationer
Producent Cold Hand Winery, Randers
Vintype Frugtvin
Alkohol 10%
Preorder Nej

Produkterne fra Cold Hand Winery er opstået ud fra ønsket om at levere frugtvin i verdensklasse. Intet mindre.

De vil ikke forsøge at lave vin på druer,da man er meget bedre til det andre steder. Man bruger de nordiske bær og frugter, som netop bliver allerbedst lige her. Sensommerdøgnets temperaturudsving giver nemlig den helt særlige nordiske syreprofil, som er både ren, frisk og guld værd.

De eksperimenterer på livet løs for at finde præcis de toner og noter, som får os tættere på verdens bedste frugtvin. Æbler, pærer, kirsebær, solbær, ribs, rabarber, stikkelsbær,...

Producenten

Cold Hand Winery, Randers

Produkterne fra Cold Hand Winery er opstået ud fra ønsket om at levere frugtvin i verdensklasse. Intet mindre.

De vil ikke forsøge at lave vin på druer,da man er meget bedre til det andre steder. Man bruger de nordiske bær og frugter, som netop bliver allerbedst lige her. Sensommerdøgnets temperaturudsving giver nemlig den helt særlige nordiske syreprofil, som er både ren, frisk og...

Læs mere