soelleroed_kro_hus_middag_400_400

Vinmiddag på Søllerød Kro - Kroen, vinen og maden 15/10 kl. 18.30

Få historien om Søllerød - kroen, maden, vinene fortalt af restaurantchef Jan Restorff og mad og vinanmelder og forfatter til bogen "Søllerød Kro... Kroen", Niels Lillelund.

Prisen er inklusiv Niels Lillelunds bog til en værdi af kr. 500,-

Jan har udvalgt en række favoritvine fra Bourgogne, mens Niels har valgt en række vine fra Rhône og de fortæller begejstret om deres passion for disse vinområder.

Menu og vine:

Champagne Alfred Gratien Brut Classique med snacks.

Kammusling-quenelle, blegselleri, æbler og muslingeskum

Chablis 1. cru Forest 2016, Domaine Louis Michel
Bourgogne Champlains 2018, Domaine Simon Bize

Vesterhavsfisk, fennikel, persille og bisque på persillerødder

Saint Joseph Blanc 2017, Domaine Bernard Gripa

Unghane med svampe & persille
Côtes du Rhône les Quatre Terres 2018, Domaine Santa Duc
Bourgogne Vierge Romaine 2018, Domaine Machard de Gramont - fra magnum

Morkel med selleri & brøndkarse

Beaune 1. cru Teurons 2007, Domaine Rossignol Trapet

Stegt og braiseret kalv med hengemt ramsløg & aromatisk peber

Châteauneuf du Pape 2016, Domaine Pierre Andre

Efter middagen er der kaffe og sødt.

Alle sidder, som man har booket, og der er god plads mellem bordene, således at alle covid-regler overholdes.

1995,-
På lager