Vine

Vi sælger vine af høj kvalitet - hovedsageligt fra små producenter, der selv har fingrene i mosten. Vi fokuserer på vine med friskhed og struktur - vine, der går godt til mad
Filtrer efter
Vælg vintype
Vælg drue
Vælg land
Vælg område
Vælg vingård
Vælg måltid
Vælg tilberedning
Vælg rettens udtryk
Vælg anbefalinger
Vis kun biodynamiske vine
Vis kun økolgiske
Vælg sortering

Pinot fra en lille kølig mark i udkanten af Santa Rita Hills. Høstet over en måned med mange små plukninger for at få den rigtige modenhed. Vinificeret med en blanding af hele klaser og håndafstilkede druer. Lagret på 3 år gamle Rousseau fade i 18 måneder. Bare en knivspids svovl ved flaskning.

Land:
USA
Område:
Californien
Servering:
14 - 16 °C
Alkohol:
12,5 %
375,-

Årgang 2016 blev badet i gode anmeldelser og revet væk - nu er 2017'eren her. Den er mindst lige så magisk og fortryllende som 2016'eren.

Lavet på 100 % Grenache fra køligt beliggende marker. Druerne er dyrket biodynamisk, høstet i hånden, afstilket i hånden, trampet med fødderne og presset på en hydraulisk presse. Gæret naturligt og modnet på brugte fade, store og små, af fransk eg. Flasket uden filtrering og med minimal svovling.

Lys, let, liflig og ikke mindst æterisk med fine noter af røde bær; kirsebær, hindbær, jordbær og røde roser. Fantastisk ren og nærmest forfriskende med god intensitet i smagen og en lang, lang eftersmag.

Perfekt vin til fjerkræ og fuglevildt, men går også rigtigt strålende til enkle retter med kalv eller lam.

Land:
USA
Område:
Californien
Servering:
14 - 16 °C
Alkohol:
12,5 %
6 stjerner i Gastro
aetheria_grenache_aux_mages
375,-