Vine

Vi sælger vine af høj kvalitet - hovedsageligt fra små producenter, der selv har fingrene i mosten. Vi fokuserer på vine med friskhed og struktur - vine, der går godt til mad
Filtrer efter
Vælg vintype
Vælg drue
Vælg land
Vælg område
Vælg vingård
Vælg måltid
Vælg tilberedning
Vælg rettens udtryk
Vælg anbefalinger
Vis kun biodynamiske vine
Vis kun økolgiske
Vælg sortering

Saar Dry Gin er en Gin af uforlignelig høj kvalitet. Redestilleret ved usædvanlig høj alkoholprocent og med brug af både udblødning og vapour infusion for at udtrække aromaerne fra de 30 urter (botanicals), der giver denne gin sin unikke smag. Som noget helt særligt infuseres gin'en med halvsød Riesling-vin fra top-Saar producenten Geltz-Zilliken.

Utrolig intens og alligevel meget mild. 44 % alkohol, men kan sagtens drikkes ublandet. Domineret af enebær, som en gin skal være, men med en fantastisk, floral kompleksitet.

Land:
Tyskland
Område:
Mosel
Alkohol:
44 %
450,-

Inspireret af engelsk Sloe Gin - en likør, der laves af gin og slåenbær. Denne version er lavet ved at udbløde pærekvæder i Saar Dry Gin og derefter tilføre en kryoekstraheret most af pære-kvæder. Der er altså ikke tilsat sukker, hvilket man normalt gør i en sloe gin.

Kan drikkes som den er - eller bland den med Saar Dry Gin til en Kvæde Martini.

Land:
Tyskland
Område:
Mosel
Alkohol:
30 %
ferdinands_saar_quince
450,-

Blend af rom fra Jamaica, Trinidad, Barbados, Guyana, French West Indies og Java modnes lokalt. Derefter blandes de i Tyskland og der blandes Rhum agricole fra Fransk Vestindien samt en smule Batavia Arrak fra Indonesien - rommens fader lavet på basis af røde ris. Endelig modnes den færdige blanding på et og to år gamle fade, der tidligere har modnet Chardonnay hos Bernhard Huber i Baden - en af Tysklands bedste vinproducenter.

Modningen på Chardonnay- fade fra Bernhard Huber er med til at give en unik frugtighed og smøragtige noter. Let og elegant rom med 

Bondpland Blanc matures in Chardonnay barrique casks from the VDP wine estate of Bernhard Huber in Baden in order to give it its unique fruitiness and buttery character. Karakter af vanilie, tørret abrikos og appelsinskal.

Land:
Tyskland
Område:
Mosel
Servering:
15 - 17 °C
Alkohol:
40 %
bonpland_rum_blanc
450,-