Vine

Vi sælger vine af høj kvalitet - hovedsageligt fra små producenter, der selv har fingrene i mosten. Vi fokuserer på vine med friskhed og struktur - vine, der går godt til mad
Filtrer efter
Vælg vintype
Vælg drue
Vælg land
Vælg område
Vælg vingård
Vælg måltid
Vælg tilberedning
Vælg rettens udtryk
Vælg anbefalinger
Vis kun biodynamiske vine
Vis kun økolgiske
Vælg sortering

100 % Pinot Noir fra marker lige uden for Chambolle-Musigny appellationen.

Elegant duft af røde bær; hindbær, jordbær og tranebær samt et let urtet element. Meget frisk i smagen, let og elegant med god frugtintensitet og lavt niveau af silkebløde tanniner. Fin, lang eftersmag.

Klassisk Bourgogne er alsidige madvine. Går fint til lette retter med stegt fisk, lyst fjerkræ, fuglevildt og kalvekød. Svampe og kål fungerer rigtig som tilbehør.

Land:
Frankrig
Område:
Bourgogne
Servering:
14 - 16 °C
170,-

Ren Pinot Noir fra mark plantet mellem 1966 og 1977 på en mark, der ligger lige på grænsen af Volnay-appellationen og som dyrkes biodynamisk. Gæret naturligt og modnet 18 måneder på gamle fade.

Flot, flot Bourgogne rouge - mini-Volnay rent stilmæssigt. Parfumeret og intens i duften med saftig frugt og ret høj syre. Bør gemmes 5-8 år fra høståret.

Til lettere retter - gerne kylling eller fuglevildt.

Land:
Frankrig
Område:
Bourgogne
Servering:
14 - 16 °C
Alkohol:
12,5 %
250,-

Ren Pinot Noir fra et lille plot i Beaune på 0,3 ha dyrket biodynamisk. Beaune er ofte en overset kommune – måske pga. af manglen på Grand Cru marker – men her er rigtigt gode køb at finde fra de bedste producenter.

Fin aroma af røde kirsebær, tranebær og let lavendel. Saftig, præcis og med elegant bid i eftersmagen.

Klassisk Bourgogne er alsidige madvine. Går fint til lette retter med stegt fisk, lyst fjerkræ, fuglevildt og kalvekød, svampe og kål fungerer rigtig som tilbehør.

 

Land:
Frankrig
Område:
Bourgogne
Servering:
14 - 16 °C
Alkohol:
13 %
275,-

Enkeltmarksvin fra Gevrey-Chambertin. 100% Pinot Noir. De røde Bourgogner laves 100% på Pinot Noir efter den klassiske og arbejdskrævende opskrift: lang gæring m. nogen andel af  stilke  på druerne, i åbne fade (16–22 dage) med daglig bearbejdning af »le chapeau« for at udtrække så mange smagsnuancer og så meget farve som muligt. I år med dårligere druekvalitet justeres bearbejdsningsgraden. Efterfølgende modner vinene på små egefade i 15–20 mdr. afhængig af kvalitet og type.

Herlig moden, frisk næse med vilde kirsebær, moreller, lidt vanille og skovbund. Intens og elegant smag med moden, saftig og frisk frugt og med en fast klassisk struktur.

Stadig ung, men drikbar nu. Kan med fordel gemmes 3-4 år. Den vil blive tættere i strukturen og mere afrundet med alderen.  

God madvin som kan klare ganske kraftige kødretter med kalv, oksekød og lettere fuglevildt og gerne med svampe. En god intens Bouef Bourgignon  eller Coq au Vin vil være perfekt..

Land:
Frankrig
Område:
Bourgogne
Servering:
14 - 16 °C
Alkohol:
13 %
275,-

100 % Pinot Noir fra to små plots plantet hhv i 1977 og 1986. Fuld afstilkning og koldmaceration inden naturlig gæring. Lagret 18 måneder på gamle fade. Ingen filtrering.

Utroligt højt niveau og koncentration for en basis bourgogne. Flot tæthed i frugten men med god friskhed, og så den den dejligt kølige urtenote, der nærmest er en signatur hos Bachelet.

Velegnet til kylling, fjervildt, lam eller kalv - gerne indmad og gerne med kål og svampe til.

Land:
Frankrig
Område:
Bourgogne
Servering:
14 - 16 °C
Alkohol:
13 %
300,-

Lavet på 100 % Pinot Noir dyrket biodynamisk på marker i hhv. Volnay lieu dits les Longbois og forskellige marker i Puligny-Montrachet. Vinificeret med fuld afstilkning og lagret på brugte fade.

Vinen er en fantastisk introduktion til husets rene og naturlige stil. Røde bær og sart mynte med tydelig mineralitet. Ægte Bourgogne af høj klasse fra en klassisk producent, der regnes blandt de allerbedste.

Velegnet til fuglevildt og lettere kødretter.

Land:
Frankrig
Område:
Bourgogne
Servering:
14 - 16 °C
Alkohol:
12,5 %
325,-

Ren Pinot Noir fra tre plots på i alt fire ha i Gevrey-Chambertin dyrket biodynamisk. Vinificeret uden tilsætning af gær og med 35-40 % hele klaser. Lagret på små fade, hvoraf ca 10 % er nye, i et års tid.

Den har en meget flot kombination af Gevrey’s maskuline struktur og en saftig, elegant frugt. Letkrydret med aromaer af røde bær. Fine tanniner og god friskhed.

Klassisk Bourgogne er alsidige madvine. Går fint til lette retter med stegt fisk, lyst fjerkræ, fuglevildt og kalvekød, svampe og kål fungerer rigtig som tilbehør.

Land:
Frankrig
Område:
Bourgogne
Servering:
14 - 16 °C
Alkohol:
13 %
350,-

Lavet på 100 % Pinot Noir fra 1. cru marken les Teurons. Marken udgør i alt 21 ha og Rossignol-Trapets andel godt 1 ha. Der dyrkes biodynamisk. Lagret på ca 10 % nye fade - resten brugte.

Let og frisk rød Bourgogne med fine noter af jordbær, b låbær, peber og dild. Fast bid, høj syre, god frugt. En vin, der bør få 5-8 år i kælderen.

Bourgogne kalder på vildt, modnet kød og svampe. Skulle man være så heldig at kunne skaffe nogle trøfler, så høvl dem over due eller Gothenborg kylling.

Land:
Frankrig
Område:
Bourgogne
Servering:
14 - 16 °C
Alkohol:
12,5 %
400,-

100% Pinot Noir fra landsbyen Brochon, som ligger som den nordlige nabo til Gevrey-Chambertin.

Ligesom med alle Bachelet's marker, så er der tale om vinstokke på mere end 35 år. Det betyder utroligt lave udbytter og i det hele taget får vinene en behandling af usædvanlig seriøs karakter - specielt den ydmyge appelation taget i betragtning.

Vinene minder meget om domainets vine fra Gevrey, hvor der søges at lave holdbare vine med balance og transparens frem for alt. Kan man holde fingrene fra denne vin i 10 år, så bliver man virkelig belønnet. 

Land:
Frankrig
Område:
Bourgogne
Servering:
14 - 16 °C
Alkohol:
12,5 %
400,-

Ren Pinot Noir fra godt 1,5 ha stor mark med rød ler, der giver strukturerede vine med relativt lang holdbarhed. Vinificeret udelukkende med hele klaser, der er gæret naturligt. Hele klaser kræver meget sunde druer, men giver til gengæld mere struktur i vinen og mere elegance.

Aux Grand Liards er en flot Bourgogne, der viser ret stor koncentration og intensitet med aromaer af røde bær og skovbund. Intens smag med fast struktur og masser af charme.

Storartet madvin, der er særlig god til kalv, lam eller fuglevildt.

Land:
Frankrig
Område:
Bourgogne
Servering:
14 - 16 °C
Alkohol:
13 %
400,-

100% Pinot Noir fra landsbyen Brochon, som ligger som den nordlige nabo til Gevrey-Chambertin.

Ligesom med alle Bachelet's marker, så er der tale om vinstokke på mere end 35 år. Det betyder utroligt lave udbytter og i det hele taget får vinene en behandling af usædvanlig seriøs karakter - specielt den ydmyge appelation taget i betragtning.

Vinene minder meget om domainets vine fra Gevrey, hvor der søges at lave holdbare vine med balance og transparens frem for alt. Kan man holde fingrene fra denne vin i 10 år, så bliver man virkelig belønnet. 

Land:
Frankrig
Område:
Bourgogne
Servering:
14 - 16 °C
Alkohol:
12,5 %
400,-

100 % Pinot Noir fra biodynamisk dyrkede marker med ca 50 år gmale vinstokke i Volnay. Fuld afstilkning og naturlig gæring. Lagret ca 18 måneder på gamle fade.

Elegant, rød frugt i duften. Vinen er stram som ung, men udvikler sig flot. Meget ren i smagen og med faste tanniner.

Til fjerkræ, flyvende vildt, lam eller kalv med grøntsager og elegant sauce.

Land:
Frankrig
Område:
Bourgogne
Servering:
14 - 16 °C
Alkohol:
13 %
volnay_lafarge
425,-