Vine

Vi sælger vine af høj kvalitet - hovedsageligt fra små producenter, der selv har fingrene i mosten. Vi fokuserer på vine med friskhed og struktur - vine, der går godt til mad
Filtrer efter
Vælg vintype
Vælg drue
Vælg land
Vælg område
Vælg vingård
Vælg måltid
Vælg tilberedning
Vælg rettens udtryk
Vælg anbefalinger
Vis kun biodynamiske vine
Vis kun økolgiske
Vælg sortering

Aventura-serien er druetypiske vine med et enkelt, rent og frisk udtryk. Lavet overvejende på Cabernet Sauvignon og gæret på ståltanke. Ca. 1/3 af vinen er lagret 6 måneder på let brugte fade.

Ren og koncentreret duft af solbær og hindbær med let urtede noter. Præcis frugtighed i smagen med en god friskhed og et fint tanninbid.

Super allround vin, der klarer de fleste kødretter, men ogs kan dríkkes alene. Velegnet til grillet/stegt kød - fx barbecuemarinerede spareribs.

Land:
Chile
Område:
Colchagua
Servering:
14 - 16 °C
Alkohol:
13,5 %
aventura_cabernet_sauvignon_caliterra
Spar 35,-
35,-

Fantastisk velsmagende most af kvæder fra familien Sauers egne kvædertræer i Franken - intet andet.

Drikkes som det er eller blandes ca med 50 % danskvand.

Som aperitif, til oste eller til fx til retter med kylling.

Land:
Tyskland
Område:
Franken
Servering:
8 - 10 °C
Alkohol:
0 %
quitten_kv_desaft_rainer_sauer
50,-

Ren druemost fra Rainer Sauer i Franken - intet andet.

På grund af den høje syre er mosten et delikat alkoholfrit alternativ til vin.

Drikkes som det er, eller blandes med op til 50 % danskvand eller vand.

Land:
Tyskland
Område:
Franken
Servering:
8 - 10 °C
Alkohol:
0 %
traubensaft_druemost_rainer_sauer
50,-

100% Grenache fra stokke med en alder på minimum 40 år i området Campo de Borja, der ligger sydøst for Rioja i Aragón i det nordøstlige Spanien.

Vinen er frisk med charmerende aromaer af jordbær og hindbær. Smagen er også domineret af røde bær og er mere domineret af frisk frugt og ingen fad i modsætning til de fleste andre spanske vine på dette niveau, der ofte smager meget af fad.

Til lettere hverdagsretter.

Land:
Spanien
Område:
Campo de Borja
Servering:
14 - 16 °C
Alkohol:
13,5 %
55,-

100 % Grenache fra området Campo de Borja, der ligger sydøst for Rioja. Druerne har macereret 6 timer, hvorefter mosten er gæret til vin ved en temperatur på 18 grader. Den relativt lave gæringstemperatur er med til at bevare en god friskhed i vinen.

Duft af røde bær som jordbær og hindbær samt et floralt strejf. Smagen er frugtig, velbalanceret og ukompliceret.

Velegnet som sommerens terrassevin, men kan også sagtens serveres til lettere retter med kød, fisk eller skaldyr 

Land:
Spanien
Område:
Campo de Borja
Servering:
8 - 10 °C
Alkohol:
13 %
55,-

70% Garnacha og 30% Syrah fra Campo de Borja, der ligger lidt sydøst for Rioja. Druer fra gennemsnitligt 25 år gamle stokke. Ingen fad. Kølig vinifikation med 1 uges koldmaceration for Grenache og delvis maceration carbonique for Syrah for at give en saftig og drikkevenlig stil.

Udpræget rød frugt i kølig og frisk stil med krydrede noter. Frisk med bløde tanniner, frisk saftighed og fin syre.

Saftig let krydret vin på Garnacha og Syrah fra Campo de Borja i det nordlige Spanien. Glimrende hverdagsvin.

Land:
Spanien
Område:
Campo de Borja
Servering:
15 - 17 °C
Alkohol:
13,5 %
coto-de-hayas_campo-de-borja
Spar 30,-
60,-

Lavet på ren Chardonnay fra ca 30 år gamle stokke i Minervois i Lamguedoc i det sydlige Frankrig.

God intensitet med aroma af fersken og gule kvæder. 

Til retter med fisk, skaldyr kylling eller ost.

Land:
Frankrig
Område:
Languedoc
Servering:
8 - 10 °C
Alkohol:
12,5 %
la_grave_chardonnay
Spar 20,-
60,-

Lavet på en blanding af Merlot og Syrah fra Gascogne, der har et klima med indflydelse fra Atlanterhavet og Pyrenæerne, der giver dejlig friskhed i vinene. Vinificeret og lagret på stål.

Dejlig duft af af solbær og brombær med et let strejf af sort peber. Saftig i smagen med rund frugt og behagelige tanniner.

Dejlig allround vin, der er god til de fleste kødretter - særlig lam eller kalv

Land:
Frankrig
Område:
Sydvest
Servering:
14 - 16 °C
Alkohol:
12,5 %
bazin_rouge
Spar 20,-
60,-

Lavet overvejende på Colombard iblandet Sauvignon Blanc. Høstet om natten for størst mulig friskhed. Vinificeret med 8 timers maceration for Colombards vedkommende - ingen malolaktisk gæring, for at bibeholde friskheden. Lagret på stål.

Let aromatisk duft med eksotisk frugt og grønne urter. Smagen er let og frisk med en dejlig rund frugt.

Til fisk og skaldyr, til retter med grøntsager og til kylling.

 

Land:
Frankrig
Område:
Sydvest
Servering:
6 - 8 °C
Alkohol:
12 %
domaine_de_bazin_blanc
Spar 20,-
60,-

Lavet på ren Cabernet Franc fra marker med ler, kalk og sand i jordbunden.
Lavet med 100 % afstilkning og 18 måneders lagring på brugte fade.

God intensitet i duften med noter af solbær, solbærblad og med florale overtoner. Mellemfyldig og meget velbalanceret - flot struktureret Cabernet Franc med imponerende intensitet for prisklassen - pænt tanninbid.

Velegnet til lettere kødretter - god og sikker hverdagsvin.

Land:
Frankrig
Område:
Languedoc
Servering:
14 - 17 °C
Alkohol:
12,5 %
la_grave_cabernet_franc
Spar 20,-
60,-