Vine

Vi sælger vine af høj kvalitet - hovedsageligt fra små producenter, der selv har fingrene i mosten. Vi fokuserer på vine med friskhed og struktur - vine, der går godt til mad
Filtrer efter
Vælg vintype
Vælg drue
Vælg land
Vælg område
Vælg vingård
Vælg måltid
Vælg tilberedning
Vælg rettens udtryk
Vælg anbefalinger
Vis kun biodynamiske vine
Vis kun økolgiske
Vælg sortering

100 % Sangiovese Grosso fra markerne Le Prata, der ligger i ca 500 moh. og La Torre, der ligger noget sydligere i ca 320 moh. Druerne dyrkes økologisk (dog ikke certificeret), alt arbejde foregår i hånden og vinen vinificeres på den mest naturlige måde med druernes eget gær. Druerne macererer og gærer 30-35 dage, hvorefter vinen lagrer 38-40 mdr. på store 3000 liters fade af slavonsk eg. Efter fadlagringen lagrer vinen 1 år på flaske, før den sendes på markedet.

Intens og kompleks duft af kirsebær, jordbær, hindbær, roser, viol, lakrids og ceder. duften udvikler sig konstant i glasset og giver hele tiden nye nuancer fra sig.
Smagen er på en gang elegant, forfinet og meget intens og vedholdende. Fantastisk balance af frugt, tannin og syre.

Sangiovese-vine er generelt mellemfyldige med ret høj syre og et medium tanninniveau. Det gør dem velegnede til fjerkræ, kalv og indmad - kødtyper, hvor smagen ikke må blive overdøvet, men som samtidig kræver lidt modstand af vinen for at matchet skal blive perfekt. 

Land:
Italien
Område:
Toscana
Servering:
15 - 17 °C
Alkohol:
14 %
350,-

100% Nebbiolo fra enkeltmarken Bric Valdiana i Roero lagret 10 måneder på nye og brugte 225 liter barriques af medium ristet fransk eg og derefter 8 måneder på store fade af slavonsk eg.

Intens Nebbiolo næse med røde bær, tranebær, tørret frugt, tobak og sandeltræ. Intens, saftig og frugtig smag med fyldig mørk frugt, modne Nebbiolo tanniner og en lang kompleks efterssmag. Flot top-Nebbiolo, som nemt udkonkurrerer Baroloer og Barbarescoer i samme prisklasse.

Dejlig madvin til kraftigere kødretter med helt enkelt tilbehør. Passer rigtig strålende til ribeye af høj kvalitet - evt. bare med en lille salat med ægte Balsamico Tradizionale og parmesan Vacche Rosse.

Land:
Italien
Område:
Piemonte
Servering:
15 - 17 °C
Alkohol:
14 %
300,-

Meget traditionel Barolo fra unik monopolmark på Sarmassa, lagret på gamle 2500 liters egefade

Meget ung men alligevel klar i udtrykket med balsamisk næse med elementer af mørke kirsebær, marcipan, tørret frugt og tjære. Intens smag med dyb mørk frugt, markante faste Nebbiolo tanniner og en enormt lang mineralsk finish. Stort gemmepotentiale.

Kraftig vin med fast struktur - masser af intensitet, tannin og syre - hvilket gør, at vinen i sin ungdom kræver intens mad. Kødretter med tæt sauce - gør sig fortrinligt sammen med trøfler!

Land:
Italien
Område:
Piemonte
Servering:
15 - 17 °C
Alkohol:
14,5 %
495,-

Lagret på store gamle fade - Scarzellos mest elegante Barolo til dato.

Klassisk Barolo næse med røde, tørrede roser, lidt marcipan og balsamico. Elegant smag med røde bær, svampe og lidt jordbund, faste modne tanniner - lang finish med et mineralsk udtryk.

Fin Barolo til mellemfyldig kødretter med oksekød, kalv eller lidt kraftigere fuglevildt - server enkelt tilbehør gerne med lidt citron til. Det blødgør vinen.

Land:
Italien
Område:
Piemonte
Servering:
15 - 17 °C
Alkohol:
14 %
barolo_scarzello_ny
375,-

100 % Sangiovese Grosso fra markerne Le Prata, der ligger i ca 500 moh. og La Torre, der ligger noget sydligere i ca 320 moh. Druerne dyrkes økologisk (dog ikke certificeret), alt arbejde foregår i hånden og vinen vinificeres på den mest naturlige måde med druernes eget gær. Druerne macererer og gærer 30-35 dage, hvorefter vinen lagrer 38-40 mdr. på store 3000 liters fade af slavonsk eg. Efter fadlagringen lagrer vinen 1 år på flaske, før den sendes på markedet.

Intens og kompleks duft af kirsebær, jordbær, hindbær, roser, viol, lakrids og ceder. duften udvikler sig konstant i glasset og giver hele tiden nye nuancer fra sig.
Smagen er på en gang elegant, forfinet og meget intens og vedholdende. Fantastisk balance af frugt, tannin og syre.

Sangiovese-vine er generelt mellemfyldige med ret høj syre og et medium tanninniveau. Det gør dem velegnede til fjerkræ, kalv og indmad - kødtyper, hvor smagen ikke må blive overdøvet, men som samtidig kræver lidt modstand af vinen for at matchet skal blive perfekt. 

Land:
Italien
Område:
Toscana
Servering:
15 - 17 °C
Alkohol:
14 %
695,-

Forsalg: Sendes fra d. 7/4

100 % Sangiovese Grosso fra markerne Le Prata, der ligger i ca 500 moh. og La Torre, der ligger noget sydligere i ca 320 moh. Druerne dyrkes økologisk (dog ikke certificeret), alt arbejde foregår i hånden og vinen vinificeres på den mest naturlige måde med druernes eget gær. Druerne macererer og gærer 30-35 dage, hvorefter vinen lagrer 38-40 mdr. på store 3000 liters fade af slavonsk eg. Efter fadlagringen lagrer vinen 1 år på flaske, før den sendes på markedet.

Intens og kompleks duft af kirsebær, jordbær, hindbær, roser, viol, lakrids og ceder. duften udvikler sig konstant i glasset og giver hele tiden nye nuancer fra sig.
Smagen er på en gang elegant, forfinet og meget intens og vedholdende. Fantastisk balance af frugt, tannin og syre.

Sangiovese-vine er generelt mellemfyldige med ret høj syre og et medium tanninniveau. Det gør dem velegnede til fjerkræ, kalv og indmad - kødtyper, hvor smagen ikke må blive overdøvet, men som samtidig kræver lidt modstand af vinen for at matchet skal blive perfekt. 

Land:
Italien
Område:
Toscana
Servering:
15 - 17 °C
Alkohol:
14 %
750,-

Lavet på 100 % Sangiovese Grosso fra marker med yngre vinstokke i både det nordlige og det sydlige Montalcino. Druerne er høstet i hånden og grundig sorteret inden afstilkning. Modnet 12 måneder på franske barriques - heraf ca 1/3 nye.

Meget intens duft af røde kirsebær med masser af florale noter samt sødmefuld røg og vanilie fra fadet. Tæt og saftig i smagen med tørre tanniner og en meget lang eftersmag.

Flot til vildt eller kødretter med intens sauce.

Land:
Italien
Område:
Toscana
Servering:
14 - 16 °C
Alkohol:
14 %
rosso-di-montalcino_siro-pacenti
240,-

Lavet på 65 % Corvina, 30 % Molinara og 5 % andre lokale druesorter. Druerne tørres naturligt i et luftigt tørrerum fra oktober til januar. Efter vinificering modnes vinen på store 2000 liters fade i ca 40 måneder og derefter minimum et halvt år inden vinen frigives til salg.

Rig og fyldig med noter af både modne blåbær, kirsebær og rosin. Smagen er ligeledes fyldig og intens, men uden at miste friskhed. Let bitterhed i eftersmagen. Fantastisk vinøs Amarone med flot balance og længde i eftersmagen.

Velegnet til kraftige retter med oksekød eller lam. Også en herlig julevin som ledsager til anden. Ellers gem den i minimum 10 år og drik den som meditationsvin.

Land:
Italien
Område:
Valpolicella
Servering:
16 - 18 °C
Alkohol:
16 %
amarone_begali_lorenzo
300,-

100 % Nebbiolo lavet på efter den helt klassiske opskrift for Barolo med frugt fra marker i la Morra, Serralunga og Castiglione Falletto. Naturlig gæring, 10-15 dages maceration, 24 måneder på store fade og til minimum 12 måneders flaskelagring.

Stor aromaintensitet - røde bær, læder, hø og tobak. Elegante tanniner, frisk syre og lang eftersmag.

Til kraftige retter med oksekød eller lam.

Land:
Italien
Område:
Piemonte
Servering:
14 - 16 °C
Alkohol:
14 %
barolo_oddero
395,-

Hovedvinen fra Siro Pacenti; 100 % Sangiovese Grosso fra marker med gamle stokke (fra 2012 hedder vinen Brunello di Montalcino Vecchie Vigne - tidligere hed den bare Brunello di Montalcino). Frugten kommer både fra det nordlige og det sydlige Montalcino. Gæret på tanke af rustfrit stål og modnet 24 måneder på franske barriques - hovedsageligt nye.

Tæt, intens og koncentreret med en enorm kompleksitet og alligevel helt klart defineret. Fyldig og imponerende balanceret med en uendelig eftersmag.

Til de bedste retter med kød og den helt særlige lejlighed.

Land:
Italien
Område:
Toscana
Servering:
15 - 17 °C
Alkohol:
14 %
brunello-di-montalcino_siro-pacenti
700,-

Topvin fra Piemonte lavet på 100 % Arneis. Enkeltmarks Arneis fra nordvent mark med sandede jorde. Her får Arneis en langsom modning og bevarer friskheden. 80% af vinen gæres og lagres på ståltank, de resterende 20% fadgæres for at give lidt ekstra fylde og kompleksitet.

Frisk og læskende hvidvin med toner af akacieblomst, hvid fersken og friske urter. Smagen har en fin fylde og slutter en anelse spicy af. 

Bredt anvendelig madvin, der med god frugtighed, god mineralitet og en fin syre kan klare et bredt spekter af retter. God til fisk, til lettere kødretter og til retter med gode grøntsager - matcher fx fint sødmen i ærter, gulerødder, spidskål osv. Oplagt til antipasti.

Land:
Italien
Område:
Piemonte
Servering:
10 - 12 °C
Alkohol:
13,5 %
180,-

Topvinen fra ejendommen lavet på druer dyrket mellem 200 og 600 moh. Hoveddruen er Cabernet Franc, blandet med Sangiovese og andre middelhavssorter (Grenache, Carignan, Alicante, Marselan).  Dyrket biodynamisk (certificeret øko) og vinificeret så naturligt som muligt: ingen tilsætning af gær, ikke filtreret. Gæret og lagret på cement og egetræ og flasket med minimal svovl. 

Mediumfyldig vin med ret koncentreret brombær og solbær i duften. Flot struktureret med dybde, kompleksitet og længde og med en dejlig friskhed, der kendetegner vinene fra Ampeleia.

Dejlig vin og god madvin, der klarer selv ret kraftige kødretter - fremhæver god mad frem for at overdøve den. Prøv den til enkle lammeserveringer med skysauce.
 

Land:
Italien
Område:
Toscana
Servering:
14 - 16 °C
Alkohol:
13,5 %
275,-