Vine

Vi sælger vine af høj kvalitet - hovedsageligt fra små producenter, der selv har fingrene i mosten. Vi fokuserer på vine med friskhed og struktur - vine, der går godt til mad
Filtrer efter
Vælg vintype
Vælg drue
Vælg land
Vælg område
Vælg vingård
Vælg måltid
Vælg tilberedning
Vælg rettens udtryk
Vælg anbefalinger
Vis kun biodynamiske vine
Vis kun økolgiske
Vælg sortering
100% Barbera fra marker omkring Barolo, lagret på 25 hl. botti.
 
Herlig sødmefuld næse med modne mørke bær og en anelse flødekaramel. Fyldig, blød og afrundet smag med moden sødmefuld og en god lang finish. Lidt af et publikumshit og god vin til selskaber. 
 
Vi køber hele produktionen af denne Barbera, som altså kun kan købes i Danmark.
Land:
Italien
Område:
Piemonte
Servering:
14 - 17 °C
Alkohol:
14 %
Spar 180,-
130,-
100,-
130,- pr. flaske. Ved køb af 6 flasker spar 180,-

100% Dolcetto fra marker udenfor Barolo vinificeret og lagret på ståltank. Naturlig gæring.

Lækker næse med elementer af mørke kirsebær,  krydderier og friskristet kaffe. Saftig og frugtdrevet smag med mørke bær og en let bitter finish med lakrids og kirsebærsten.

Meget madvillig i kraft af den friske struktur, går til det meste pizza/pasta køkken, risotto, retter svampe, svinekød m.m.

Land:
Italien
Område:
Piemonte
Servering:
14 - 17 °C
Alkohol:
13 %
Spar 240,-
145,-
105,-
145,- pr. flaske. Ved køb af 6 flasker spar 240,-

Lavet på Muscat Blanc a Petit Grains, den fineste klon af Muscat, der vokser 380 moh i kalkholdig jordbund. Høstet i hånden og gæret under tryk og ved lav temperatur.

Vinen har en flot grøn-gylden farve med små bobler. Meget intens duft af fersken, honning og blomster og en fin sødme balanceret af god syre og den cremede mousse.

Velegnet som aperitif og terassevin. Madmæssigt er Moscato d'Asti særlig velegnet til desserter med frisk frugt, fx jordbær, hindbær eller tropisk frugt. Også fin til stærke oste.

Land:
Italien
Område:
Piemonte
Servering:
6 - 8 °C
Alkohol:
5 %
moscato_d_asti_marco_capra
Spar 180,-
135,-
105,-
135,- pr. flaske. Ved køb af 6 flasker spar 180,-

Lavet på 65 % Corvina, 30 % Rondinella og 5 % øvrige lokale druesorter. Høstet i hånden og vinificeret og lagret på stål.

Frisk og ren Valpolicellavin med aroma domineret af kirsebær, sød lakrids og ymer. Frisk og let vin - drikkevenlig.

Velegnet til lettere retter som pasta eller kylling. God vin til en sommerfest!

Land:
Italien
Område:
Valpolicella
Servering:
14 - 16 °C
Alkohol:
12,5 %
valpolicella_begali_lorenzo
110,-

Lavet på 65 % Corvina, 30 % Rondinella og 5 % andre lokale druesorter. Høstet i hånden og tilsat amaronekvas for en andengæring. Derefter lagret et år på store (2000 l.) egetræsfade.

Har netop den kombination af frisk kirsebærfrugt og det fløjlsbløde rosinpræg, man får fra Amarone, som gør en Ripasso til noget særligt. 

God madvin til de fleste kødretter - prøv den til lammekebab med spidskommen og citron.

Land:
Italien
Område:
Valpolicella
Servering:
14 - 16 °C
Alkohol:
14,5 %
ripasso_begali_lorenzo
Spar 240,-
150,-
110,-
150,- pr. flaske. Ved køb af 6 flasker spar 240,-

Klassisk og traditionel Chianti Classico fra Monsanto. 90 % Sangiovese og Canaiolo og Colorino for resten. 12 måneder på 5000 liters slavonske fade.

Arketypisk næse med kirsebær, the og lidt mandler. Frisk smag med røde bær, mørkere kirsebær og friske tanniner.

Fin madvin i kraft af friskheden og tanninerne, bedst til kød og fin til at klare fedt tilbehør.

Land:
Italien
Område:
Toscana
Servering:
14 - 15 °C
Alkohol:
13,5 %
120,-

Chianti fra Colli Senesi området lavet på 80 % Sangiovese, 10 % Canaiolo og 10 % Merlot. Vinificeret på stål og fadlagret på store slavonske egefade i et år.

Herlig frugtig Chianti med kirsebær, roser, ymer, engelsk lakrids og friske urter i næsen. Saftig og frisk - men dybere end Monrosso plejer at være. Imponerende lang afslutning med klassisk Sangiovese-bid.

Virkelig god madvin til kraftige pastaretter, pizza, stegt kyllling, gris eller kalv.

Land:
Italien
Område:
Toscana
Servering:
14 - 16 °C
Alkohol:
13,5 %
chianti_monrosso_monsanto
120,-

Fra sydvendt mark beliggende 300 moh med ca 90 år gamle stokke. Macereret og gæret på stål i 10 dage uden tilsætning af gær - efterfølgende modnet et år på 40 hl store fade af slavonsk eg.

Sort frugt med aroma af blomme, lakrids, mørk chokolade og nellike. Fyldig i frugten med god dybde og intensitet - mineralsk og lang afslutning.

Bredt anvendelig madvin der matcher fra stegt kylling til braisseret vildt.

Land:
Italien
Område:
Piemonte
Servering:
14 - 16 °C
Alkohol:
13,5 %
barbera_maggiur_luisin
Spar 276,-
175,-
129,-
175,- pr. flaske. Ved køb af 6 flasker spar 276,-

Lavet på den aromatiske, blå druesort Brachetto. Druerne macereres ved lav temperatur i 3 dage, hvorefter vinen gærer til 5 % alkohol ved 14 grader i en tryktank. Det er samme metode, som når man laver Moscato d'Asti.

Let mousserende rødvin med fine aromaer af friske jordbær, hindbær og brombær. Sød vin fint balanceret med frisk syre. Ren og herlig bærsmag.

Perfekt til sødlig aperitif på en varm sommerdag eller til bærdominerede desserter.

Land:
Italien
Område:
Piemonte
Servering:
8 - 9 °C
Alkohol:
5 %
fosso_della_rosa_brachetto_almondo
135,-

Lavet på ren Sangiovese fra ejendommens yngste stokke. En "ægte" rosé lavet med kort tids maceration. Modnet nogle måneder på flasken inden den sættes til salg.

Florale aromaer blandet med røde bær og en antydning af appelsinskal. Tør og intens med en salt/mineralsk afslutning.

Dejlig som aperitif i solen men har rigeligt muskler til retter med skaldyr, fisk eller kylling.

Land:
Italien
Område:
Toscana
Servering:
8 - 10 °C
Alkohol:
14 %
sangioveto-rose-monsanto
Spar 150,-
160,-
135,-
160,- pr. flaske. Ved køb af 6 flasker spar 150,-

Orangevin lavet på Trebbiano iblandet en smule andre grønne druesorter, der vokser i samme mark. Marken hedder Vigna delle Pieve og ligger med en elevation mellem 300 og 600 moh. Sand og grusholdig jord med sydøstlig eksponering. Høstet i hånden og spontangæret med 10-12 dages skalkontakt. Modnet 6 måneder på cementtank.

Aromatisk med noter af tørret og syltet frugt. Knastør, kompleks, frisk og med en flot lang eftersmag.

Super madegnet vin, der klarer komplekse serveringer med fisk og skaldyr eller kylling.

Land:
Italien
Område:
Toscana
Servering:
10 - 12 °C
Alkohol:
12 %
bianco_di_ampeleia
Spar 390,-
200,-
135,-
200,- pr. flaske. Ved køb af 6 flasker spar 390,-

Orangevin lavet på Trebbiano iblandet en smule andre grønne druesorter, der vokser i samme mark. Marken hedder Vigna delle Pieve og ligger med en elevation mellem 300 og 600 moh. Sand og grusholdig jord med sydøstlig eksponering. Høstet i hånden og spontangæret med 10-12 dages skalkontakt. Modnet 6 måneder på cementtank.

Aromatisk med noter af tørret og syltet frugt. Knastør, kompleks, frisk og med en flot lang eftersmag.

Super madegnet vin, der klarer komplekse serveringer med fisk og skaldyr eller kylling.

Land:
Italien
Område:
Toscana
Servering:
10 - 12 °C
Alkohol:
12 %
bianco_di_ampeleia
Spar 540,-
225,-
135,-
225,- pr. flaske. Ved køb af 6 flasker spar 540,-