Fri fragt
Levering 1-3 hverdage
Support: 8622 9400
Butikker i hele landet
Menu
Kurv
Vinipedia
Sæt den rigtige vin til maden
Læs mere
print

Vignolo IGT Terre Siciliane 2020, Montecarrubo, Peter Vinding Diers

450,00 kr
550,00 kr
Stykpris ved 6 stk.
Du sparer 600, - (18.18%) vejl. pris 550
Anmeldelser

100 % Syrah fra en mark med vulkansk jordbund blandet med sand og fossiler. Vinplanterne er seleccion massale fra Hermitage, der har været dyrket biodynamisk fra starten. Gæret naturligt og modnet på brugte barriques fra topejendomme i Bordeaux.

Intens sort og blå frugt i duften - blåbær, brombær og sorte kirsebær med den typiske bacon-note i Syrah som markant medspiller og florale nuancer af viol. Krydret spiciness fra fadet. Stor velbalanceret frugtighed, modne tanniner og en meget, meget lang eftersmag.

Kraftig vin til kraftig mad - til kødretter på grill eller stegt og serveret med tæt sauce.

Specifikationer
Producent Montecarrubo, Sicilien
Vintype Rødvin
Druesort Syrah
Anmeldelser badgets Børsen - 5 stjerner
Lagring Små fade
Servering fra 14°
Servering til 16°
Gemmepotentiale fra 2024
Gemmepotentiale til 2032
Alkohol 14%
Velegnet til Gris, Lam, Løbende vildt
Str Alm - 0,75l (75 cl)

Montecarrubo er kronen på det værk, der er Peter Vinding-Diers liv med vin. Han har lavet vin i stort set hele verden og er anerkendt for sit banebrydende arbejde med gær.

Det startede i Syd-Afrika. Hans forældre havde stærke forbindelser til mange dele af samfundet - ikke mindst i Frankrig som var deres andet hjem. Men Peter ville ikke være en “fars dreng”, så han startede et sted, hvor han ingen forbindelser havde. Det var svært at få en fod inden for og i sit første job fik han lov at arbejde i vinmarken i løbet af ugen, hvis han ville passe grise i weekenden.

Han ...

Producenten

Montecarrubo, Sicilien

Montecarrubo er kronen på det værk, der er Peter Vinding-Diers liv med vin. Han har lavet vin i stort set hele verden og er anerkendt for sit banebrydende arbejde med gær.

Det startede i Syd-Afrika. Hans forældre havde stærke forbindelser til mange dele af samfundet - ikke mindst i Frankrig som var deres andet hjem. Men Peter ville ikke være en “fars dreng”, så han startede et sted...

Læs mere