Fri fragt
Levering 1-3 hverdage
Support: 8622 9400
Butikker i hele landet
Menu
Kurv
Vinipedia
Sæt den rigtige vin til maden
Læs mere
print

Vigna Grande IGT Terre Siciliane 2020, Montecarrubo, Vinding-Diers

595,00 kr
795,00 kr
Stykpris ved 2 stk.
Du sparer 400, - (25.16%) vejl. pris 795
Anmeldelser

100 % Syrah fra en mark med vulkansk jordbund og koralrev. Vinplanterne er seleccion massale fra Hermitage, der har været dyrket biodynamisk fra starten. Gæret naturligt og modnet på brugte barriques fra topejendomme i Bordeaux.

Tæt, mørk frugt i duften med noter af modnet kød. Kølig trods koncentrationen og med udtalt mineralitet. Kraftfuld og elegant med stor friskhed og fast tanninstruktur.

Elegance og muskler giver en vin, der både kan fremhæve sarte nuancer i maden, men som også klarer et kraftigt modspil. 

Specifikationer
Producent Montecarrubo, Sicilien
Vintype Rødvin
Druesort Syrah
Lagring Små fade
Servering fra 14°
Servering til 16°
Gemmepotentiale fra 2023
Gemmepotentiale til 2033
Alkohol 12%
Velegnet til Flyvende vildt, Gris, Lam, Løbende vildt, Oksekød
Str Alm - 0,75l (75 cl)

Montecarrubo er kronen på det værk, der er Peter Vinding-Diers liv med vin. Han har lavet vin i stort set hele verden og er anerkendt for sit banebrydende arbejde med gær.

Det startede i Syd-Afrika. Hans forældre havde stærke forbindelser til mange dele af samfundet - ikke mindst i Frankrig som var deres andet hjem. Men Peter ville ikke være en “fars dreng”, så han startede et sted, hvor han ingen forbindelser havde. Det var svært at få en fod inden for og i sit første job fik han lov at arbejde i vinmarken i løbet af ugen, hvis han ville passe grise i weekenden.

Han ...

Producenten

Montecarrubo, Sicilien

Montecarrubo er kronen på det værk, der er Peter Vinding-Diers liv med vin. Han har lavet vin i stort set hele verden og er anerkendt for sit banebrydende arbejde med gær.

Det startede i Syd-Afrika. Hans forældre havde stærke forbindelser til mange dele af samfundet - ikke mindst i Frankrig som var deres andet hjem. Men Peter ville ikke være en “fars dreng”, så han startede et sted...

Læs mere