laurent_benard_vibrato

Vibrato 2011, Laurent Benard

Land:
Frankrig
Servering:
8-10 °C
Område:
Champagne
Gemmepotentiale:
2017-2026
Alkohol:
12 %
Lagring: 
Små fade
Velegnet til: 
Fisk og skaldyr og Fjerkræ
525,-
På lager
  • Beskrivelse

    Vibrato 2011, Laurent Benard

    Fantastisk ren og mineralsk økologisk Champagne uden svovl.

    Lavet på 40 % Pinot Meunier, 40 % Pinot Noir og 20 % Chardonnay fra økologisk dyrkede marker i Mareuil-sur-Ay - en af de højest klassificerede 1.cru landsbyer. Gæret og lagret på brugte egetræsfade med naturlig gæring og malo. Remuage foretages i hånden og der er ikke tilsat svovl på noget tidspunkt i processen. Lagret på bundfald i flasken 3 år og 8 måneder inden degorgement. Extra Brut med en dosage på 4 g/l.

    Ren, frisk og citrusdomineret duft med tydelig mineralitet og undernoter af toast, mandler og gul blomme. Med luft åbnes der op for noter af fersken, pære, solbær og honning. Smagen er ren og mineralsk med meget cremet og elegant mousse. God, fast syre, kalket mineralitet og en lang, næsten salt eftersmag - på en gang intens og elegant.

    Strålende vin som aperitif-Champagne, men har både muskler og elegance til at ledsage et bredt udvalg af førsteklasses råvarer; Bellota-skinke, hummer, pighvar, kalvemørbrad eller cremede oste.

  • Producenten
    Rank, ren og mineralsk natur-Champagne

    Laurent Benard er opfyldelsen af Michelle og Laurent Benard-Pitois' drøm om økologisk Champagneproduktion. Med udgangspunkt i deres Champagnehus Benard-Pitois omlagde de i starten af 90'erne forsøgsvist en enkelt ha til økologisk vindyrkning med certificering i 1995.

    Læs mere
  • Kort