verdens_bedste_risalamande

Verdens bedste risalamande - alt du skal bruge

Det er ikke dyrere at lave verdens bedste Risalamande.

Risalamande er sammen med risengrød den traditionelle dessert, der bliver serveret i de fleste danske hjem juleaften.

Kært barn har mange navne og risalamanden flere stavemåder. Vi holder fast i den lidt gammeldags ris a l'amande fra det oprindelige franske riz a l'amande, der egentlig bare betyder ris med mandler. 

Risalamande er sammen med risengrød den traditionelle dessert, der bliver serveret i de fleste danske hjem juleaften. Den skal naturligvis laves fra bunden og med de bedste råvarer - arborio ris, tahiti vanilje og marcona mandler - det sætter det største smil på gæsterne juleaften.

Kassen indhold
- 1 x Riso Arborio, Gliaroni (500 gram)
- 1 x Polynesisk Vanilje fra Tahiti ca. 19-20 cm (ca. 9 gram)
- 1 x Økologiske Marcona mandler fra Spanien (100 gram)

Find opskriften her

235,-
På lager