Tysk Vinmiddag på Søllerød Kro - fredag 31/1 2020

Fredag 31. januar kl. 18.30 afholder vi tysk Winemakers Dinner i topklasse på Søllerød Kro - en af Danmarks mest anerkendte Michelin-restauranter - med vine fra fire førende vinproducenter i Tyskland.

Vi får besøg af producenterne selv;

Martin Müllen fra Mosel - et stjerneskud, der med ultratraditionelle metoder skaber vine, der er "Trylledriksagtige og fulde af selvmodsigelser, hvor der både er riv og tydelighed i den sensoriske tale, og lethed, legende lystighed og sværmerisk velduft i det aromatiske sprog. Forvent fedme, men paradoksal præcision, forvent tannin og fenol, men paradoksal elegance – de er alle en slags brutalisme i sylfideklæder."

Daniel Sauer fra Franken - ung og selvudslettende, men har har løftet vinene fra familieejendommen til "Weltklasse" ifølge vinguiden Eichelmann. Med biodynamisk dyrkning og parceller i Frankens bedste Grand Cru "am Lumpen 1655" er vinene kraftværker af mineralitet og renhed.

Jürgen Krebs fra Pfalz - brillerer år efter år og laver bedre og bedre vine, præcise, intense og mineralske. Stor succes til hans Spätburgundere med en 2. plads i Vinums Deutscher Rotweinpreis, vinder af Vini Mundus Nordic i kategorien Spätburgunder og 1. plads i Focus Spätburgunder-test.

Matthias Gaul fra Pfalz - to gange vinder af Vinums Deutsche Rotweinpreis og "Aufsteiger des Jahres" i Eichelmann vinguide. Entreprenant som få, altid i gang med nye projekter og hver gang imponerer hans vine med fantastisk intensitet og charme.

Vi serverer intet mindre end 14 forskellige vine fra de fire producenter:

4 x aperitif med snacks

5 retters menu med to vine til hver ret

Kaffe og sødt

Kun kr. 1.800

Søllerød Kro
Søllerødvej 35
2840 Holte

Din webshopkvittering gælder som billet!

1800,-
På lager