Trøffelmiddag på restaurant Ghrelin - onsdag 5/2 2020

Onsdag 5. februar kl. 18.00 afholder vi trøffelmiddag i samarbejde med restaurant Ghrelin.

Trøflen har gennem alle tider været en eftertragtet og udsøgt spise. Svampen, der også ofte omtales som køkkenets sorte og hvide guld har en spændende historie bag sig, og den karakteristiske smag er både en udfordring og en gave at arbejde med for alle, der sætter gastronomi og store oplevelser i højsædet.

Ghrelin og Bichel Vine har sammen kreeret en middag med fokus på trøflen, der er ingrediens i hele menuen, der vil bestå af snacks, fem retter, kaffe og sødt – suppleret af en velafstemt vinmenu.

Aftenen indledes hos naboen Zeit Vinbar med Champagne og foredrag omkring trøflens historie og liv. Vi fortsætter på Restaurant Ghrelin med trøffelmenu og tilhørende vinmenu, der er lavet i samarbejde mellem Anders Kuk Kristensen fra Ghrelin og Lars Bo Henriksen fra Bichel Vine som også løbende vil fortælle om mad og vin – og om det bånd, som trøflen smagsmæssigt binder mellem de to verdener. 

MENU

Velkomst
Champagne Brut Classique NV, Alfred Gratien
***
Snacks
2012 Champagne Blanc de Blancs, Alfred Gratien
***
Pighvar - Blomkål - Caviar - Trøffel
2018 Roero Arneis Bricco delle Ciliegie, Giovanni Almondo, Piemonte 
***
Helleflynder - Grønne løg - Honning - Trøffel
2017 Chardonnay, Castello di Monsanto, Toscana
***
Pasta - Ragout - Trøffel
2016 Barbaresco Asili, Cascina Luisin
***
Kalv - Rødbede - Linser - Trøfler 
2009 Barolo Roche Rivera, Luigo Oddero
***
Havgus - Butterdej - Trøffel
2016 Saussignac Autrefois, Couleurs d'Aquitaine
***
Kaffe med sødt

Samlet pris pr. kuvert kr. 1.500,-

Tid og sted
Onsdag d. 5. februar 2020 kl. 18.00 på
Ghrelin (starter dog på Zeit Vinbar i nr. 127)
Bernhardt Jensens Boulevard 125
8000 Aarhus C

OBS: Der er p-hus lige under restauranten. Man kører ind fra Esther Aggebos Gade 8. 

Din webshopkvittering gælder som billet!

1500,-
På lager