Syrah Bay Block 17 2014, Saint Clair

Land:
New Zealand
Servering:
14-16 °C
Område:
Hawkes Bay
Gemmepotentiale:
2017-2024
Alkohol:
13 %
Lagring: 
Små fade
Velegnet til: 
Løbende vildt og Oksekød
170,-
Udsolgt
 • Beskrivelse

  Syrah Bay Block 17 2014, Saint Clair

  100 % Syrah fra området Gimblett Gravels i Hawkes Bay på nordøen af New Zealand. Jordbunden i Gimblett Gravels er gammel flodbund med sandet jordbund og gruset undergrund, hvilket giver en god dræning. Gimblett Gravels har fået status som et af de bedste terroirs for Syrah på linie med Nord-Rhône og de bedste områder i Australien. Lagret 10 måneder på en blanding af nye og gamle fade af fransk eg.

  Vinen har klassiske Syrah-noter af modne mørke bær, peber og let krydret fad. Smagen er intens af blå blommer og mørke bær med fine tanniner, frisk balancerende syre og en lang eftersmag.

  Syrah er karakteriseret ved mørke bær, noter af sort peber og kan ofte have elementer af modnet kød. Det er en vin, der i ikke alt for varme klimaer har en fin syre og den har et tanninindhold over middel.

  Den er generelt god til retter med vildt eller rødt kød 

 • Producenten
  Blandt New Zealands allerbedste og mest anmelderroste producenter af hvidvine på Sauvignon Blanc.

  Kåret til "Best New Zealand Producer of the Year" ved International Wine Challenge 2016. Vinmageren Matt Thompson er kåret til "International White Wine Maker of the Year" ved International Wine Challenge i London 2009. Neal Ibbotson fra Saint Clair fremhæver især Marlboroughs meget langsomme, konstante modningsprocess, der giver druerne tid til at opbygge smagselementer frem til høst, som et kvalitetsparameter – der er ikke noget, der bliver forceret frem!
  Læs mere

 • Kort
 • Anmeldelser

  5 stjerner FinansBureauet

  Utrolig flot og elegant Syrah fra New Zealand med indbydende næse med overflod af søde kirsebær og den mest silkebløde Syrah mund længe oplevet med pæne mængder solbær, brombær og kirsebær pakket ind i noter af tobak, mokka og lys chokolade. En ægte pleaser på højt plan.