smagekasse-druer

Smag på kølig Pinot Noir i høj kvalitet inkl. opskrifter

Vi har sammensat en kasse med 6 flasker af den nyeste, kølige udvikling, håndteret af dygtige producenter, med respekt for druens sande karakter. I kassen vedlægges seks opskrifter der passer til vinene.

Pinot Noir er den mest madvillige af alle røde druer, og derfor elsker vi den i Bichel. Matcher fint stegt fisk, skaldyr, lam, kalv, oksekød, fjerkræ og vildt - både løbende og flyvende. Meget gerne med svampe til.

De senere år er der sket meget med druen. Før regnede man kun Pinot Noir fra Bourgogne for noget, men i dag opnår Pinot Noir udenfor Bourgogne både høje priser og stor efterspørgsel. Bladene er tykke og mørkegrønne og klaserne små og tætte - knap halvt så store som eksempelvis Cabernet Sauvignon.

Pinot Noir er meget modtagelig overfor sygdomme, og skal have lang tids jævn modning for at opnå de delikate aromaer den er elsket for. Kølighed og kalkrig jordbund er nøgleord. Pinot Noir er en af de ældste druesorter man kender og der findes over tusinde kloner, hvilket bidrager til variabiliteten.

Bourgogne er arnestedet og forbillede for alle Pinot Noir, og er måske en af de sværeste vine at købe. Lidt frækt kan man betegne Bourgogne, som både verdens værste og bedste vinområde.

Kassens indhold

1 fl. Pinot Noir Reserve 2015, Schloss Gobelsburg
1 fl. Pinot Noir Steinrassel 2015, Matthias Gaul
1 fl. Spätburgunder Am Lumpen 2015, Rainer Sauer
1 fl. Spätburgunder 2015, Laible
1 fl. Spätburgunder Freinsheimer Oschelskopf Gross 2015, Weingut Krebs
1 fl. Sancerre Rouge 2016, Domaine David Sautereau

Skal du have den optimale oplevelse serveres vinene I Zalto's Bourgogne Glas.

1400,-
Udsolgt