Fri fragt
Levering 1-3 hverdage
Support: 8622 9400
Butikker i hele landet
Menu
Kurv
Vinipedia
Sæt den rigtige vin til maden
Læs mere
print

Silvaner Trockenbeerenauslese Escherndorfer Lump 2011, Rainer Sauer

600,00 kr

Trockenbeerenauslese - den fineste kategori for tyske søde vine - lavet på stærkt botrytiserede bær fra en af Frankens bedste marker.

Fantastisk, ren, intens og kompleks på en gang - honning, tropisk frugt, fersken, abrikos og modne, gule pærer. Meget sød - 307 gram sukker pr liter, men det er imponerende balanceret med et ekstremt høj syreniveau. En kæmpe oplevelse at drikke!

Kan drikkes som meditationsvin eller hyggevin i godt selskab. Fremragende til stærke blåskimmelsoste eller meget søde desserter  - gerne med indslag af tropisk frugt.

Specifikationer
Producent Rainer Sauer, Franken
Vintype Dessertvin
Druesort Silvaner
Lagring Stål
Servering fra
Servering til 10°
Velegnet til Dessert
Flaskestørrelse ½ liter (50 cl)

Rainer Sauer er en af områdets førende producenter, og sønnen Daniel er gradvist ved at lægge om til Biodynamisk drift - målet er "moderne vine med traditionelle metoder". Daniel har uddannet sig i Californien og forskellige steder i Europa. Den tyske landbrugsorganisation gav ham prisen for 'Årets unge vinmager' i 2011. Daniel har stået i spidsen for en gennemrenovering af ejendommen, der blev fuldført i 2015. Fra ca. 2020 har generationsskiftet været fuldbyrdet og Daniel er i dag eneejer af ejendommen men far Rainer er stadig med på sidelinien lige som vinhuset har beholdt hans navn. F...

Producenten

Rainer Sauer, Franken

Rainer Sauer er en af områdets førende producenter, og sønnen Daniel er gradvist ved at lægge om til Biodynamisk drift - målet er "moderne vine med traditionelle metoder". Daniel har uddannet sig i Californien og forskellige steder i Europa. Den tyske landbrugsorganisation gav ham prisen for 'Årets unge vinmager' i 2011. Daniel har stået i spidsen for en gennemrenovering af ejendommen, der b...

Læs mere