Silvaner Trocken Gutswein 2020, Rainer Sauer

Land:
Tyskland
Servering:
8-10 °C
Område:
Franken
Gemmepotentiale:
2021-2027
Alkohol:
12,5 %
Lagring: 
Stål
Velegnet til: 
Fisk og skaldyr og Fjerkræ
150,-
På lager
 • Beskrivelse

  Silvaner Trocken Gutswein 2020, Rainer Sauer

  Klassisk Silvaner. Ren, læskende og meget velsmagende med elementer af kvæde, pære og citrus. Mineralsk og forfriskende.

  Hvor Silvaner i fx Alsace ofte giver lidt ligegyldige vine, så kan de i Franken i Tyskland give nogle helt fantastiske vine, men en renhed og mineralitet, som er helt uforlignelig. 

  Meget madegnet og alsidigt anvendelig. God til retter, hvor sarte smagsnuancer skal fremhæves, men kan faktisk også klare ret kraftig mad med cremede saucer. God til både fisk og skaldyr, til fjerkræ og til charcuterie. 

  Dejlig også som kold terrassevin på en varm dag..

 • Producenten
  Franken er Tysklands mest oversete område. Vinene har en egenartig karakter, og Franken er Silvaner druens kvalitetsmæssige højborg.

  Rainer Sauer er en af områdets førende producenter, og sønnen Daniel er gradvist ved at lægge om til Biodynamisk drift - målet er "moderne vine med traditionelle metoder". Familien råder over 14 ha vinmark, der hovedsageligt er beplantet med Silvaner. Medlem af VdP siden 2010.

  Læs mere
 • Kort
 • Anmeldelser

  90 p. Jamessucling.com (årgang 2020)

  So much yellow and green apple in this light-bodied dry silvaner that has an appealing combination of creaminess and lemony freshness. Bright, herbal notes at the very harmonious finish.