Silvaner L Grosse Lage 2012, Rainer Sauer

Land:
Tyskland
Servering:
10-12 °C
Område:
Franken
Gemmepotentiale:
2016-2026
Alkohol:
14 %
Lagring: 
Stål
Velegnet til: 
Fisk og skaldyr og Fjerkræ
225,-
Udsolgt
 • Beskrivelse

  Silvaner L Grosse Lage 2012, Rainer Sauer

  Topvin fra gamle stokke i hjertet af Grosse Lage (Grand Cru)-marken Escherndorf am Lumpen. Uden tvivl en af Tysklands bedste Silvanere.

  Vinen er på en gang ren og kompleks i duften med stor intensitet. Masser af frugt og mineralitet i smagen - høj syre, der balanceres fint ud af frugten. Lang eftersmag.

  Stor vin, der både kan drikkes ung, men som bestemt også vil kunne gemmes i mange år. Silvaner fra Franken kan være ægte stor vin, og med en vin som denne er vi helt oppe i superligaen og endda til en rørende lav pris!

  Vil gå fremragende til det meste mad - måske lige med undtagelse af desserter og røde bøffer. Særlig godt til fisk, skaldyr og lyst kød - og gerne med smør/flødebaseret sauce.

   

 • Producenten
  Franken er Tysklands mest oversete område. Vinene har en egenartig karakter, og Franken er Silvaner druens kvalitetsmæssige højborg.

  Rainer Sauer er en af områdets førende producenter, og sønnen Daniel er gradvist ved at lægge om til Biodynamisk drift - målet er "moderne vine med traditionelle metoder". Familien råder over 14 ha vinmark, der hovedsageligt er beplantet med Silvaner. Medlem af VdP siden 2010.

  Læs mere
 • Kort
 • Anmeldelser

  93 p. Falstaff

  Famoses Bouquet aus getrockneten Wiesenkräutern, Blumen und frisch aufgeschnittenen Äpfeln. Intensive, salzig anmutende Mineralität am Gaumen, baut enormen Druck auf, hervorragende Balance, delikate Frucht und freudvolle Länge. Großer, geduldiger Wein.
  Falstaff - logo