Saussignac Autrefois 2019, Couleurs d'Aquitaine

Land:
Frankrig
Servering:
8-10 °C
Område:
Sydvest
Gemmepotentiale:
2021-2029
Alkohol:
13 %
Lagring: 
Store fade
Velegnet til: 
Dessert og Ost
100,-
På lager
 • Beskrivelse

  Saussignac Autrefois 2019, Couleurs d'Aquitaine

  Lavet på en blanding af Muscadelle, Sauvignon Blanc og Semillon. Druerne er høstet sent let angrebne af ædel råddenskab, botrytis, hvilket er med til at koncentrere sukker og smagsstoffer i mosten.

  Flot gylden vin med aromaer af abrikos, fersken og vanilie. Smagen er frugtig og sødmefuld med en fin friskhed. En relativt let dessertvin.

  Velegnet til frugt og bærbaserede desserter samt til meget modne oste.

 • Producenten
  Couleurs d'Aquitaine

  Couleurs d'Aquitaine er egentlig et meget stort kooperativ med en meget stor produktion af alle mulige typer vin. Kvaliteten er rigtig god og qua deres størrelse har de de helt rigtige produktionsfaciliteter. Vi forhandler bare et af deres mere eksklusive produkter - en sød vin i rigtig flot kvalitet til en meget fornuftig pris.

  Læs mere
 • Kort
 • Anmeldelser

  Testvinder til jordbær i Jyllands-Posten (årgang 2017)

  Flot gylden farve på en vin, der hænger tungt i glasset. Næsen har et blidt touch af ædelråd, men er lettere i udtrykket end f.eks. sauternes. Munden er silkeblød med noter af kandiseret orangeskal og æblekernebitterhed. Fantastisk dejlig og elegant vin, der glimrende ledsager både din jordbærhøst au naturel, dine jordbær med fløde og sukker og minsandten også dem med en god klat is. Perfekt! - Anders Halskov