Fri fragt
Levering 1-3 hverdage
Support: 8622 9400
Butikker i hele landet
Menu
Kurv
Vinipedia
Sæt den rigtige vin til maden
Læs mere
print

Saint Joseph le Berceau 2015, Bernard Gripa

550,00 kr
Anmeldelser

Topvinen fra Gripa på 100 % Syrah fra ejendommens bedst beliggende og ældste stokke med en alder på over 70 år. - hovedsageligt i lieux dit Saint-Joseph Vinmarkerne er på stejle skråninger med granitholdig jord, hvor der plantes i terrasser. Vinificeret med delvis afstilkning og modnet 12 måneder på barriques - op til 20 % nye.

Intens aroma af brombær, blåbær, peber, modnet kød, sorte oliven, røg og viol. tæt mundfylde med frisk syre og god frugtintensitet og faste tanniner. Meget lang eftersmag.

Strålende madvin - bør gemmes mindst 10 år fra høståret og drikkes til krogmodnet oksekød eller vildt.

Specifikationer
Producent Bernard Gripa, Saint Joseph
Vintype Rødvin
Druesort Syrah
Appellation/underområde Saint Joseph
Lagring Store fade
Servering fra 14°
Servering til 16°
Gemmepotentiale fra 2020
Gemmepotentiale til 2034
Alkohol 14,5%
Velegnet til Flyvende vildt, Gris, Lam, Løbende vildt, Oksekød
Str Alm - 0,75l (75 cl)

Bernard Gripa er som vinhus grundlagt i 1974. I dag er det sønnen Fabrice, der styrer firmaet, men Bernard er stadig med på sidelinien.

Gripa har adresse i Mauves i den sydlige del af St-Joseph, hvor mange af de bedste producenter har hjemme. Bernard Gripa har i alt 16 ha vinmark i appellationerne Saint Joseph (12,5 ha), hvor de laver to rødvine og to hvidvine, og i Saint Peray (3,5 ha) en for de fleste ukendt hvidvinsappellation, hvor de laver to enkeltmarksvine.

Saint Joseph er måske den mindst kendte appellation i nordrhône. Der er små 1000 ha vinmark, men mange me...

Producenten

Bernard Gripa, Saint Joseph

Bernard Gripa er som vinhus grundlagt i 1974. I dag er det sønnen Fabrice, der styrer firmaet, men Bernard er stadig med på sidelinien.

Gripa har adresse i Mauves i den sydlige del af St-Joseph, hvor mange af de bedste producenter har hjemme. Bernard Gripa har i alt 16 ha vinmark i appellationerne Saint Joseph (12,5 ha), hvor de laver to rødvine og to hvidvine, og i Saint Peray (3,...

Læs mere