Fri fragt
Levering 1-3 hverdage
Support: 8622 9400
Butikker i hele landet
Menu
Kurv
Vinipedia
Sæt den rigtige vin til maden
Læs mere
print

Riesling Week Smagekasse 2023

825,00 kr
1.110,00 kr
Stykpris ved 1 stk.
Du sparer 285, - (25.68%) vejl. pris 1110

I anledning af Wines of Germany's kampagne Riesling Week har vi sammensat en kasse med fremragende tyske Rieslinger til en skarp pris.

Riesling Gutswein 2021, Weingut Krebs - Freinsheim, Pfalz.
Jürgen Krebs laver funklende rene, friske og livilige vine i Freinsheim.

Riesling Herxheimer Honigsack 2021, Weingut Krebs - Freinsheim, Pfalz.
Enkeltmarksvin fra mark med kalkholdig jordbund - mineralsk, dyb, kompleks og med en lang, lang eftersmag.

Riesling Terrain Calcaire 2021, Matthias Gaul - Grünstadt, Pfalz.
Super charmerende basisriesling fra Matthias Gaul. Vinen kommer fra vinstokke med en alder på over 25 år, der vokser i kalkholdig jordbund. Vinificeret og lagret på stål for størst mulig renhed.

Riesling Gutswein 2020, Rainer Sauer, Escherndorf, Franken.
Rainer Sauer er en økologisk topproducent i Franken - klassificeret i guiden Eichelmann som "Weltklasse Weingut" - og laver en Riesling Gutswein som er utrolig elegant med en filigranagtig struktur og læskende friskhed.

Riesling Revival 2021, Martin Müllen - Traben-Trarbach, Mosel.
Riesling på et niveau mellem Kabinett Trocken og Spätlese Trocken fra forskellige steillage-parceller. Revival er en vin, der skal præsentere en form for "husstil" - dvs lethed og elegance, men med masser af intensitet og muskler.

Riesling Trarbacher Hühnerberg Kabinett Feinherb 2021, Martin Müllen - Traben-Trarbach, Mosel.
Let og halvtør Riesling fra en absolut topmark. Trarbacher Hühnerberg er højt beliggende lidt tilbagetrukket fra Mosel-floden. På trods af, at marken på den preussiske regerings markinddeling blev klassificeret som "Klasse 1-Weinberg" - svarende til Grand Cru - så havde store dele af marken fået lov at forfalde, fordi den er ekstremt stejl og svær at arbejde i.Trarbacher Hühnerberg ligger mellem 120 og 180 moh har form som et ekstremt stejlt amfiteater med perfekt soleksponering. Marken er godt beskyttet mod blæst og jordbunden er forvitret blåskifer med lommer af humus. Der er flere småkilder i marken, der hjælper med vandforsyning. Alt i alt spiller en masse faktorer perfekt sammen og skaber højspændte vine med enormt lagringspotentiale.

Specifikationer
Druesort Riesling
Str Smagekasser/stykliste