Fri fragt
Levering 1-3 hverdage
Support: 8622 9400
Butikker i hele landet
Menu
Kurv
Vinipedia
Sæt den rigtige vin til maden
Læs mere
print

Ribeira Sacra Capitana 2019, Adega Damm Amandi

280,00 kr
Anmeldelser

Ren Mencia fra gamle vinstokke i plottet Capitana, der ligger i toppen af Cazogas-skråningen og har et relativt varmt mesoklima. Gæret naturligt - modnet et lille års tid på brugte fade.

Sorte kirsebær, tranebær, nellike og salvie i duften. Frisk - høj syre, mineralsk, kølig i frugten - pikant bitterhed. Flot vin.

Til kraftige kødretter - gerne grill.

Specifikationer
Producent Adega Damm Amandi
Vintype Rødvin
Druesort Mencia
Lagring Små fade
Servering fra 14°
Servering til 16°
Gemmepotentiale fra 2021
Gemmepotentiale til 2039
Alkohol 13,5%
Velegnet til Flyvende vildt, Gris, Lam, Løbende vildt, Oksekød
Flaskestørrelse Alm - 0,75l (75 cl)

Adega Damm Amandi er skabt af danske Martin Damm, der som vinimportør har arbejdet med vin fra topproducenter i hovedsageligt Spanien og Frankrig.

Ribeira Sacra er et af verdens smukkeste vinområder, men også et af de mest besværlige at arbejde i, fordi markerne ligger på stejle skiferskråninger ned mod floderne Sil og Miño. Sandsynligvis er vindyrkning indført i området af romerne for over 2000 år siden. Amandi sub-regionen er det sted, hvor der findes flest romerske bygninger uden for Italien og vinene fra Amandi skulle være blevet eksportere til det kejserlige hof.

Læs mere
Producenten

Adega Damm Amandi

Adega Damm Amandi er skabt af danske Martin Damm, der som vinimportør har arbejdet med vin fra topproducenter i hovedsageligt Spanien og Frankrig.

Ribeira Sacra er et af verdens smukkeste vinområder, men også et af de mest besværlige at arbejde i, fordi markerne ligger på stejle skiferskråninger ned mod floderne Sil og Miño. Sandsynligvis er vindyrkning indført i området af romerne...

Læs mere