Herlig Chiroubles lavet på ren Gamay. 2014 var første årgang fra Lafarge-Vial, men der er generationer af vinerfaring fra super-domainet Michel Lafarge.
Fuld afstilkning, naturlig gæring på cementtank og efterfølgende 9 måneders lagring på brugte fade. Flasket uden klaring eller filtrering.
Chiroubles er den mest arketypiske Beaujolais af de 10 cru'er. Vinene er lette og forfriskende og fulde af charme. Vinene fra Lafarge-Vial er på et langt højere ambitionsniveau end det meste, der kommer fra Beaujolais, samtidig med at alle de charmerende egenskaber i vintypen er bibeholdt.
Herlig Chiroubles lavet på ren Gamay. 2014 var første årgang fra Lafarge-Vial, men der er generationer af vinerfaring fra super-domainet Michel Lafarge.
Fuld afstilkning, naturlig gæring på cementtank og efterfølgende 9 måneders lagring på brugte fade. Flasket uden klaring eller filtrering.
Chiroubles er den mest arketypiske Beaujolais af de 10 cru'er. Vinene er lette og forfriskende og fulde af charme. Vinene fra Lafarge-Vial er på et langt højere ambitionsniveau end det meste, der kommer fra Beaujolais, samtidig med at alle de charmerende egenskaber i vintypen er bibeholdt.
Flot Fleurie lavet på ren Gamay fra markerne Bel-Air og Sarcillon. 2014 var første årgang fra Lafarge-Vial, men der er generationer af vinerfaring fra super-domainet Michel Lafarge.
Fuld afstilkning, naturlig gæring på cementtank og efterfølgende 9 måneders lagring på brugte fade. Flasket uden klaring eller filtrering.
Fleurie regnes for de mest feminine og elegante vine fra Beaujolais. Vinene fra Lafarge-Vial er på et langt højere ambitionsniveau end det meste, der kommer fra Beaujolais, samtidig med at alle de charmerende egenskaber i vintypen er bibeholdt.
Beaujolais er fantastisk til mad. Med sin rene frugt og ret høje syre er det en "catch-all", der generelt er god til mad.
Klassiske match er paté og charcuterie, men vinene fra Beaujolais er gode til mange andre ting - mad på grill fx , der jo som regel bare serveres med enkelt tilbehør og udendørs på en varm sommerdag. Bør drikkes mellem 14 og 16 grader.
Fra 1,5 ha stort lieu dit beplantet i 1950'erne med pink granit i jordbunden. Marken har visse steder en hældning på ikke mindre end 50 %, hvilket gør at marken skal pløjes med hest. Marken er indkøbt til 2015-årgangen og er dyrket biodynamisk fra starten - men er naturligvis ikke certificeret endnu.
Høstet i hånden, gæret naturligt på beton med en smule stilke og derefter lagret et års tid på brugte fade.
Flot aroma af hindbær, brombær og friske roser med et element af peber og friske roser. Saftig med ret høj syre og et fast tanninbid i afslutningen. Læskende og frisk, men bør nok gemmes som minimum 3 år fra høståret.
Beaujolais er fantastisk til mad. Med sin rene frugt og ret høje syre er det en "catch-all", der generelt er god til mad. Klassiske match er paté og charcuterie, men vinene fra Beaujolais er gode til mange andre ting - mad på grill fx , der jo som regel bare serveres med enkelt tilbehør og udendørs på en varm sommerdag. Bør drikkes mellem 14 og 16 grader. Beaujolais'erne fra Lafarge-Vial er dog noget mere burgundiske end normalt og har et ret stort gemmepotentiale og mere finesserige gastronomiske muligheder.
Flot Fleurie lavet på ren Gamay fra en mark med stærkt granitholdig jordbund. 2014 var første årgang fra Lafarge-Vial, men der er generationer af vinerfaring fra super-domainet Michel Lafarge.
Fuld afstilkning, naturlig gæring på cementtank og efterfølgende 9 måneders lagring på brugte fade. Flasket uden klaring eller filtrering.
Fleurie regnes for de mest feminine og elegante vine fra Beaujolais. Vinene fra Lafarge-Vial er på et langt højere ambitionsniveau end det meste, der kommer fra Beaujolais, samtidig med at alle de charmerende egenskaber i vintypen er bibeholdt.
Beaujolais er fantastisk til mad. Med sin rene frugt og ret høje syre er det en "catch-all", der generelt er god til mad.
Klassiske match er paté og charcuterie, men vinene fra Beaujolais er gode til mange andre ting - mad på grill fx , der jo som regel bare serveres med enkelt tilbehør og udendørs på en varm sommerdag. Bør drikkes mellem 14 og 16 grader.
Flot Fleurie lavet på ren Gamay fra markerne Bel-Air og Sarcillon. 2014 var første årgang fra Lafarge-Vial, men der er generationer af vinerfaring fra super-domainet Michel Lafarge.
Fuld afstilkning, naturlig gæring på cementtank og efterfølgende 9 måneders lagring på brugte fade. Flasket uden klaring eller filtrering.
Fleurie regnes for de mest feminine og elegante vine fra Beaujolais. Vinene fra Lafarge-Vial er på et langt højere ambitionsniveau end det meste, der kommer fra Beaujolais, samtidig med at alle de charmerende egenskaber i vintypen er bibeholdt.
Beaujolais er fantastisk til mad. Med sin rene frugt og ret høje syre er det en "catch-all", der generelt er god til mad.
Klassiske match er paté og charcuterie, men vinene fra Beaujolais er gode til mange andre ting - mad på grill fx , der jo som regel bare serveres med enkelt tilbehør og udendørs på en varm sommerdag. Bør drikkes mellem 14 og 16 grader.
Fra 1,5 ha stort lieu dit beplantet i 1950'erne med pink granit i jordbunden. Marken har visse steder en hældning på ikke mindre end 50 %, hvilket gør at marken skal pløjes med hest. Marken er indkøbt til 2015-årgangen og er dyrket biodynamisk fra starten - men er naturligvis ikke certificeret endnu.
Høstet i hånden, gæret naturligt på beton med en smule stilke og derefter lagret et års tid på brugte fade.
Flot aroma af hindbær, brombær og friske roser med et element af peber og friske roser. Saftig med ret høj syre og et fast tanninbid i afslutningen. Læskende og frisk, men bør nok gemmes som minimum 3 år fra høståret.
Beaujolais er fantastisk til mad. Med sin rene frugt og ret høje syre er det en "catch-all", der generelt er god til mad. Klassiske match er paté og charcuterie, men vinene fra Beaujolais er gode til mange andre ting - mad på grill fx , der jo som regel bare serveres med enkelt tilbehør og udendørs på en varm sommerdag. Bør drikkes mellem 14 og 16 grader. Beaujolais'erne fra Lafarge-Vial er dog noget mere burgundiske end normalt og har et ret stort gemmepotentiale og mere finesserige gastronomiske muligheder.
100 % Gamay fra mark beplantet i 1968 med granit i jordbunden. 2016 er første årgang fra Lafarge-Vial på denne mark og der dyrkes biodynamisk fra starten. Høstet i hånden og gæret naturligt med ca 1/4 stilke. Lagret et år på brugte fade.
Klassisk næse med kirsebær og sort peber - intens, kompleks og med udtalt mineralitet. Virkelig fremragende balance og finesse med flot længde. Kan drikkes ungt, men bør nok gemmes minimum 3-4 år fra høståret.
Beaujolais er fantastisk til mad. Med sin rene frugt og ret høje syre er det en "catch-all", der generelt er god til mad. Klassiske match er paté og charcuterie, men vinene fra Beaujolais er gode til mange andre ting - mad på grill fx , der jo som regel bare serveres med enkelt tilbehør og udendørs på en varm sommerdag. Bør drikkes mellem 14 og 16 grader. Beaujolais'erne fra Lafarge-Vial er dog noget mere burgundiske end normalt og har et ret stort gemmepotentiale og mere finesserige gastronomiske muligheder.
100 % Gamay fra mark beplantet i 1968 med granit i jordbunden. 2016 er første årgang fra Lafarge-Vial på denne mark og der dyrkes biodynamisk fra starten. Høstet i hånden og gæret naturligt med ca 1/4 stilke. Lagret et år på brugte fade.
Klassisk næse med kirsebær og sort peber - intens, kompleks og med udtalt mineralitet. Virkelig fremragende balance og finesse med flot længde. Kan drikkes ungt, men bør nok gemmes minimum 3-4 år fra høståret.
Beaujolais er fantastisk til mad. Med sin rene frugt og ret høje syre er det en "catch-all", der generelt er god til mad. Klassiske match er paté og charcuterie, men vinene fra Beaujolais er gode til mange andre ting - mad på grill fx , der jo som regel bare serveres med enkelt tilbehør og udendørs på en varm sommerdag. Bør drikkes mellem 14 og 16 grader. Beaujolais'erne fra Lafarge-Vial er dog noget mere burgundiske end normalt og har et ret stort gemmepotentiale og mere finesserige gastronomiske muligheder.
100 % Gamay fra mark beplantet i 1968 med granit i jordbunden. 2016 er første årgang fra Lafarge-Vial på denne mark og der dyrkes biodynamisk fra starten. Høstet i hånden og gæret naturligt med ca 1/4 stilke. Lagret et år på brugte fade.
Klassisk næse med kirsebær og sort peber - intens, kompleks og med udtalt mineralitet. Virkelig fremragende balance og finesse med flot længde. Kan drikkes ungt, men bør nok gemmes minimum 3-4 år fra høståret.
Beaujolais er fantastisk til mad. Med sin rene frugt og ret høje syre er det en "catch-all", der generelt er god til mad. Klassiske match er paté og charcuterie, men vinene fra Beaujolais er gode til mange andre ting - mad på grill fx , der jo som regel bare serveres med enkelt tilbehør og udendørs på en varm sommerdag. Bør drikkes mellem 14 og 16 grader. Beaujolais'erne fra Lafarge-Vial er dog noget mere burgundiske end normalt og har et ret stort gemmepotentiale og mere finesserige gastronomiske muligheder.
Flot Fleurie lavet på ren Gamay fra en mark med stærkt granitholdig jordbund. 2014 var første årgang fra Lafarge-Vial, men der er generationer af vinerfaring fra super-domainet Michel Lafarge.
Fuld afstilkning, naturlig gæring på cementtank og efterfølgende 9 måneders lagring på brugte fade. Flasket uden klaring eller filtrering.
Fleurie regnes for de mest feminine og elegante vine fra Beaujolais. Vinene fra Lafarge-Vial er på et langt højere ambitionsniveau end det meste, der kommer fra Beaujolais, samtidig med at alle de charmerende egenskaber i vintypen er bibeholdt.
Beaujolais er fantastisk til mad. Med sin rene frugt og ret høje syre er det en "catch-all", der generelt er god til mad.
Klassiske match er paté og charcuterie, men vinene fra Beaujolais er gode til mange andre ting - mad på grill fx , der jo som regel bare serveres med enkelt tilbehør og udendørs på en varm sommerdag. Bør drikkes mellem 14 og 16 grader.
Flot Fleurie lavet på ren Gamay fra en mark med stærkt granitholdig jordbund. 2014 var første årgang fra Lafarge-Vial, men der er generationer af vinerfaring fra super-domainet Michel Lafarge.
Fuld afstilkning, naturlig gæring på cementtank og efterfølgende 9 måneders lagring på brugte fade. Flasket uden klaring eller filtrering.
Fleurie regnes for de mest feminine og elegante vine fra Beaujolais. Vinene fra Lafarge-Vial er på et langt højere ambitionsniveau end det meste, der kommer fra Beaujolais, samtidig med at alle de charmerende egenskaber i vintypen er bibeholdt.
Beaujolais er fantastisk til mad. Med sin rene frugt og ret høje syre er det en "catch-all", der generelt er god til mad.
Klassiske match er paté og charcuterie, men vinene fra Beaujolais er gode til mange andre ting - mad på grill fx , der jo som regel bare serveres med enkelt tilbehør og udendørs på en varm sommerdag. Bør drikkes mellem 14 og 16 grader.