Pinot fra en lille kølig mark i udkanten af Santa Rita Hills. Høstet over en måned med mange små plukninger for at få den rigtige modenhed. Vinificeret med en blanding af hele klaser og håndafstilkede druer. Lagret på 3 år gamle Rousseau fade i 18 måneder. Bare en knivspids svovl ved flaskning.
Årgang 2016 blev badet i gode anmeldelser og revet væk - nu er 2017'eren her. Den er mindst lige så magisk og fortryllende som 2016'eren.
Lavet på 100 % Grenache fra køligt beliggende marker. Druerne er dyrket biodynamisk, høstet i hånden, afstilket i hånden, trampet med fødderne og presset på en hydraulisk presse. Gæret naturligt og modnet på brugte fade, store og små, af fransk eg. Flasket uden filtrering og med minimal svovling.
Lys, let, liflig og ikke mindst æterisk med fine noter af røde bær; kirsebær, hindbær, jordbær og røde roser. Fantastisk ren og nærmest forfriskende med god intensitet i smagen og en lang, lang eftersmag.
Perfekt vin til fjerkræ og fuglevildt, men går også rigtigt strålende til enkle retter med kalv eller lam.