Fri fragt
Levering 1-3 hverdage
Support: 8622 9400
Butikker i hele landet
Menu
Kurv
Vinipedia
Sæt den rigtige vin til maden
Læs mere
print

Pomerol smagekasse - 3x2 flasker i topårgange

1.695,00 kr
2.430,00 kr
Stykpris ved 1 stk.
Du sparer 735, - (30.25%) vejl. pris 2430

Pomerol er måske det område i Bordeaux der minder mest om Bourgogne; det er små ejendomme, små parceller og små produktioner af drømmevine der ofte sælges til skyhøje priser. Familien Janoueix er vinbønder der har mere fokus på at lave god vin end på markedsføring. Derfor er deres vine lidt hemmelige og priserne tilsvarende lave - virkeligt gode køb og klassisk Pomerol.

Både 2016, 2018 og 2019 er fremragende årgange i Pomerol. Pomerol er domineret af Merlot der gør vinene meget frugtdrevne. De er derfor allerede en fornøjelse at drikke som unge for deres saftige frugtkoncentration - men tag ikke fejl! Vinene kan gemmes uden problemer i 10-15 år fra høståret og vil med tiden udvikle pirrende og distinkte trøffelnoter.

2 flasker Château la Croix 2016
Château la Croix har 10 ha. på "crasse de fer"-jordbund i Pomerol beplantet med 90 % Merlot og 10 % Cabernet Franc. Modnet overvejende på nye fade.

2 flasker Château la Croix-Toulifaut 2018
Château la Croix Toulifaut er en lille ejendom i Pomerol beplantet med 85 % Merlot og 15 % Cabernet Franc. Certificeret økologisk - modnet overvejende på nye fade.

2 flasker Clos des Litanies 2019
Sjælden vin lavet på 100 % Merlot fra bare 0,84 ha mark fra det østlige plateau Pomerol, hvor der er den jernholdige "Crasse de Fer"-jordbund.

Specifikationer
Producent Joseph Janoueix, Bordeaux
Vintype Rødvin
Druesort Cabernet Franc, Merlot
Appellation/underområde Pomerol
Str Alm - 0,75l (75 cl)

En af de ældste vinfamilier i Libourne-området på højrebredden i Bordeaux. Familiefirmaet ejer adskillige ejendomme - særligt i Pomerol og Saint Emilion. Mange af de enkelte familiemedlemmer, der er en del af firmaet, ejer også selv ejendomme.

Salgsstrategien er lidt anderledes end hos de fleste andre i Bordeaux. I stedet for at handle gennem negocianter på Place de Bordeaux, så har man valgt at have direkte kontakt til sine samarbejdspartnere. Det betyder at der bliver skåret et par dyre led af, når vi sælger vinene fra Janoueix.

Der arbejdes henimod biodynamik - et arbe...

Producenten

Joseph Janoueix, Bordeaux

En af de ældste vinfamilier i Libourne-området på højrebredden i Bordeaux. Familiefirmaet ejer adskillige ejendomme - særligt i Pomerol og Saint Emilion. Mange af de enkelte familiemedlemmer, der er en del af firmaet, ejer også selv ejendomme.

Salgsstrategien er lidt anderledes end hos de fleste andre i Bordeaux. I stedet for at handle gennem negocianter på Place de Bordeaux, så har ...

Læs mere