saint_clair_pinot_noir_ny

Pinot Noir 2019, Saint Clair

Land:
New Zealand
Servering:
14-16 °C
Område:
Marlborough
Gemmepotentiale:
2021-2027
Alkohol:
13,5 %
Lagring: 
Store fade
Velegnet til: 
Lam
145,-
På lager
 • Beskrivelse

  Pinot Noir 2019, Saint Clair

  100 % Pinot Noir fra marker i Marlborough med lavt udbytte. Lagret på en blanding af nye fade, gamle fade og ståltank.

  Dejlig aroma af mørke bær og aromatiske blommer. God intensitet i smagen med noter af kirsebær, solbær, blommer og jordbær. Flot længde i eftersmagen med et strejf af vanilie.

  Pinot Noir giver forholdsvis lette vine, der passer særlig godt til retter med fuglevildt og kylling, samt til kalvekød og ikke for kraftige retter med lammekød . Pinot Noir går også rigtig fint i spænd med svampe - særligt, når vinen har lidt alder.

 • Producenten
  Blandt New Zealands allerbedste og mest anmelderroste producenter af hvidvine på Sauvignon Blanc.

  Kåret til "Best New Zealand Producer of the Year" ved International Wine Challenge 2016. Vinmageren Matt Thompson er kåret til "International White Wine Maker of the Year" ved International Wine Challenge i London 2009. Neal Ibbotson fra Saint Clair fremhæver især Marlboroughs meget langsomme, konstante modningsprocess, der giver druerne tid til at opbygge smagselementer frem til høst, som et kvalitetsparameter – der er ikke noget, der bliver forceret frem!
  Læs mere

 • Kort
 • Anmeldelser

  98 p. og testvinder - New World Wine Awards (årgang 2015)

  Vinder af kategorien Pinot Noir! New World Wine Awards er en omfattende vinkonkurrence, hvor små 200 vinproducenter deltog med i alt 1.400 vine.
  new_world_logo