5 stjerner og testvinder Berlingske (årgang 2014)

Lavet overvejende på Merlot blandet med hovedsageligt Cabernet Sauvignon samt en smule Petit Verdot og Carmenere. Dyrket biodynamisk siden 2005 men uden certificering. Høstet i hånden, vinificeret naturligt, modnet ca et år på en blanding af nye og brugte fade. Flasket uden filtrering, klaring og næsten uden svovl.
Klassisk aroma med noter af cassis, sorte kirsebær, hindbær, mentol og krydderi fra fadet. Ren og saftig i frugten med medium tannin - flot længde.
Til retter med lam, løbende vildt eller oksekød.
Florence og Cyril Dubrey overtog Château Mirebeau i 1996. Slottet ligger i Martillac - en sydlig forstad til Bordeaux i den bedste del af Graves; Pessac-Leognan.
Læs mereVelkommen!
For at købe vin og spiritus hos Bichel Vine, skal du bekræfte at du er fyldt 18 år.
Læs mere her
ER DU FYLDT 18 ÅR?