pas_de_deux_weiss_mattias_gaul

Pas de Deux Weiss 2017, Matthias Gaul

Land:
Tyskland
Servering:
8-10 °C
Område:
Pfalz
Gemmepotentiale:
2018-2024
Alkohol:
13 %
Lagring: 
Stål
Velegnet til: 
Fisk og skaldyr og Fjerkræ
Spar 180,-
155,-
125,-
155,- pr. flaske. Ved køb af 6 flasker spar 180,-
På lager
 • Beskrivelse

  Pas de Deux Weiss 2017, Matthias Gaul

  Lavet på en blanding af Chardonnay og Pinot Blanc (Weissburgunder). Noget af Chardonnay-vinen er modnet på barriques, mens Pinot Blanc og resten af Chardonnay-vinen modnes på stål.

  Flot intensitet i duften med aromaer af honningmelon, rød grape og et let ristet element fra fadlagringen. Tør, med fin fylde og frugtighed. Frisk syre og lang eftersmag.

  God fylde og en flot balance gør Pas de Deux til en fremragende allround madvin, der passer særlig godt til fyldigere retter med fisk eller skaldyr, til stegt eller kogt kylling og til komælksoste.

   

 • Producenten
  Tysklands store rødvinstalent: i 2017 vinder af Vinums pris for bedste tyske rødvin og "Aufsteiger des Jahres" i vinguiden Eichelmann.

  Matthias Gaul er et af Tysklands helt store talenter - siden 1996 har han drevet familievinbruget i det nordlige Pfalz og i hans tid er markarealet udvidet fra 16 ha til 24 ha. Jordbunden i vinmarkerne er hovedsageligt kalket ler. Markarbejdet foregår i hånden og Matthias Gauls "Wir lassen unseren Trauben Zeit" - "vi giver vores druer tid" i betydningen at det der skal til for at give de bedste druer, det er det der bliver gjort.

  Læs mere
 • Kort