Fri fragt
Levering 1-3 hverdage
Support: 8622 9400
Butikker i hele landet
Menu
Kurv
Vinipedia
Sæt den rigtige vin til maden
Læs mere
print
Køkkenskolens svinekam fra Provence

Køkkenskolens svinekam fra Provence

Birthe og Arne driver fortsat Køkkenskolen i Provence i Tourettes sur loup og vi får løbende spændende opskrifter

Fremgangsmåde
Dette skal du bruge
  • ca. 1,5 kg. Svinekam
  • Løg
  • Hvidløg
  • Tomater
  • Abrikoser
  • Æbler
  • Rosmarin og timian
Sådan gør du
  1. Denne provencalske svinekam laves i bradepande.
  2. Panden fyldes med løg, hvidløg, tomater, abrikoser, rosmarin og timian. 1 stk. svinekam m. svær placeres i midten.
  3. Steger 60-70 min. 200 C. 15 min før slut tilsættes æbler i både.