Bichels tagliolini carbonara

OBS - billedet er ikke carbonara!
Pasta carbonara er en traditionel romersk pastaret med pancetta, æg, ost og peber.
Bichels udgave af pasta carbonarabestår selvfølgelig udelukkende af de råvarer vi selv importerer - råvarer der er blandt de bedste indenfor deres genre.
1 pakke cipriani pasta – vi foretrækker Tagliolini, men Tagliarelle kan også bruges - koges efter anvisning på pakken.
Til saucen:
olivenolie fra Alziari
4 æg
150 Pancetta Arrotolato Ristica, l'Antica Norcinerea
50 gram revet Parmesan Vacche Rosse
50 g. revet Pecorino Toscana, Caseificio Bertagni
Friskkværnet vild Madagascar peber - Voatsiperifery
Salt
Lidt ekstra Pecorino til at drysse over ved servering
Sæt pastavand over - mindst 4 liter i en stor gryde.
Skær pancettaen i tern og steg det i olivenolie i en stor pande.
Når vandet koger - salt det rigeligt - hæld pastaen i og kog under omrøring og uden låg.
Rør æg, revet ost og friskkværnet peber sammen i en skål.
Når pastaen er kogt, hældes den på panden og blandes sammen med pancettaen.
Hæld æggemassen på panden og bland med pasta og pancetta et minut med bluset tændt.
Servér og riv lidt mere pecorino over.