Bichels tagliolini carbonara

pasta_puttanesca_opskrift

OBS - billedet er ikke carbonara!

Pasta carbonara er en traditionel romersk pastaret med pancetta, æg, ost og peber.

Bichels udgave af pasta carbonarabestår selvfølgelig udelukkende af de råvarer vi selv importerer - råvarer der er blandt de bedste indenfor deres genre.

Sådan gør du

Sæt pastavand over - mindst 4 liter i en stor gryde.

Skær pancettaen i tern og steg det i olivenolie i en stor pande.

Når vandet koger - salt det rigeligt - hæld pastaen i og kog under omrøring og uden låg.

Rør æg, revet ost og friskkværnet peber sammen i en skål.

Når pastaen er kogt, hældes den på panden og blandes sammen med pancettaen.

Hæld æggemassen på panden og bland med pasta og pancetta et minut med bluset tændt.

Servér og riv lidt mere pecorino over.

Vinanbefalinger