Bichels Pebersauce med frysetørrede grønne peberkorn

boef_med_pebersauce_groenne_peberkorn

Pebersaucen er en lidt overset klassiker, som passer rigtig godt til en god bøf – eventuelt serveret med Hasselbackkartofler, som er lige så overset.

Vi har fået fat i den bedste grønne peber fra Cameroun - dyrket på fra vulkansk jordbund og rig på mineraler. Utrolig frisk og kompleks aroma i forhold til dem i lage.

Sådan gør du

Varm en kasserolle op på medium varme og tilsæt smør/olie.
Knus hvidløg og hak det fint sammen med skalotteløg. Sauteres til løgene er klare.
Tilsæt Cognac og flambér – pas på øjenbryn og emhætte!
Kalvefond, sennep og tomat tilsættes. Blend evt. for at findele løgene.
Kog op og tilsæt peberkorn. Lad koge et par minutter så peberkornene kan bløde op.
Tilsæt fløde og reducer til passende konsistens.
Smag til med salt.
 

Vinanbefalinger