Bichels pasta alla puttanesca

Pasta alla puttanesca er en traditionel italiensk pastaret med en sovs bestående af hakkede tomater, olivenolie, hvidløg, oliven, kapers og ansjoser.
Bichels udgave af pasta alla puttanesca består selvfølgelig udelukkende af de råvarer vi selv importerer - råvarer der er blandt de bedste indenfor deres genre.
1 pakke cipriani pasta – koges efter anvisning på pakken i sidste øjeblik før servering.
Til saucen:
1-2 glas Alziari, Calletier oliven. Udstenes.
1 glas Cipriani Polpa di Pomodoro
½ glas Kapers IGP Pantelleria, udvandes en time før brug. Hakkes fint.
½ dåse Lolin Ansjoser Serie Oro. Hakkes fint.
2 fed hvidløg. Finthakket.
1 hakket tørret chili, gerne peperoncini
Salt, peber og en god sjat olivenolie fra Alziari
Revet citronskal af en citron og en håndfuld hakket persille.
Hvidløg og chili sauteres i olie på lavt blus. Oliven, kapers og ansjos sauterer med et øjeblik før tomatsaucen kommes på. På lavt blus simrer retten i ca. 20 minutter.
Smages til med salt, peber, citron og hakket persille.
Cipriani pastaen kommes i letsaltet kogende vand og koger ganske få minutter. Vendes straks med Puttanesca saucen.