Bichels hjemmelavede remoulade

En hjemmelavet remoulade løfter en hver ret på frokostbordet. Smagen er mere delikat og strukturen kan justeres efter smag - og så er det nemt at lave.
2 gulerødder
¼ blomkål
1 løg
½ glas Kapers IGT
2 syltede drueagurker
1 lille bundt kørvel
1½ dl mayonnaise, gerne hjemmelavet med god syre.
1½ dl fed creme fraiche
1 spsk. Sennep
1 tsk. Stødt gurkemeje
Salt, peber, citronsaft
Udvand kapersbær en time i koldt vand. Drænes derefter og hakkes fint.
Skær gulerødder, løg og blomkål i små tern eller efter humør. Kan bruges rå eller gives et kort opkog i vand tilsat eddike og sukker. Drænes og afkøles helt før brug.
Kørvel og drueagurk hakkes fint.
Bland mayonnaise, creme fraiche, sennep og gurkemeje sammen og tilsæt alle de hakkede grøntsager og urter.
Smag til med salt, peber og citronsaft. Efter smag kan der også justeres med lidt sukker.