Om bichel

Mange har god vin - vi kan noget mere.. Hos Bichel Vine kobler vi mad og vin og vi har ambitioner om at være de bedste til det.

Bichel Vine - Vi kobler mad og vin

Mange har god vin - vi kan noget mere.. Hos Bichel Vine kobler vi mad og vin og vi har ambitioner om at være de bedste til det. Vores medarbejderstab består af mad og vinentusiaster, vi samarbejder med nogle af Danmarks bedste restauranter og vinbarer. Hver fredag går vi selv i køkkenet og laver en lille temahapser, som vi kobler med den rigtige vin. Vi afholder løbende arrangementer om mad og vin.

Bichel Vine har et af Danmarks bedste vinsortimenter med vægt på vine fra små topproducenter, der selv har fingrene i mosten. Vores udvalg er kåret til Dk's bedste vinsortiment af guiden "Slow food...dansk...". 

Vi er hele tiden på jagt efter morgendagens kultproducent, og at vi rammer rigtigt med vores indkøb ses på de mange testvindere og topanmeldte vine, vi har i sortimentet.

Vi vil have verdens bedste råvarer, og har et ekslusivt udvalg af de ypperste delikatesser. Du finder Italiens bedste Parmesan, den ægte balsamico tradizionale, den bedste franske Roquefort, verdens bedste ansjoser og meget andet. Vi har fået hædersdiplom fra guiden "Slow food...dansk..." for "fremragende delikatesser..."
 
Viden er for os det vigtigste salgsvåben. Vi vil være dem der ved mest om vin og vinproduktion. Vi uddanner os konstant og stiller, som de eneste i Danmark, krav om at vinmedarbejderne påbegynder den internationalt anerkendte diploma-uddannelse.
 
Vi har kursus og undervisningsvirksomhed dels i eget regi og underviser også den internationalt anerkendte vinuddannelse under WSET i London i samarbejde med vinuddannelse.dk.

  • Specialister i mad og vin
  • Danmarks mest personlige udvalg
  • Verdens 10 bedste råvarer
  • Bedst uddannede medarbejdere
  • Personlig service - god stemning
  • Vinuddannelser og vinsmagninger

Butikkerne

Vi har butikker spredt over hele Danmark. Find os i Aarhus, Malling Odense og København.

Webbutikken

Køb hurtigt og sikkert i webshoppen. Dag-til-dag levering i hele Danmark - fragtfrit ved køb over 1000,- kr.
Personlig service af folk der har forstand på tingene

Bichel Vines hovedsæde ligger på gården Hjortshøjlund - en gammel proprietærgård, hvor vi har samlet vores lager, kontor og største butik.

Bichel Vine er grundlagt i 1990 af Gunnar Steen Jakobsen, tidligere advokat, og siden 1986 landmand og vinhandler med egen vinmark. Gunnar døde i sommeren 2016.

I dag ejes Bichel Vine af Lars Bo Henriksen og investor Uffe Uhrenholt fra Faurskov A/S. Lars Bo er den administrerende direktør i Bichel og har stor erfaring i detail, med speciale i kæde-samarbejde. Lars Bo har arbejdet i vinbranchen siden 1989. Senest som Salgs- og Indkøbsdirektør med et budget på mere end 200 mio.

Selvom vi elsker vin, smiler vi på en særlig glad måde, når madvarerne ruller ind på lageret. Vi har gennem årene fået særdeles fin presse for vores vine og for firmaet i øvrigt. I dag sælger vi direkte til private via vores omfattende webshop og vores butikker i hele landet, til de bedste restauranter og til erhvervsvirksomheder.

Dansk mousserende vin

Bichels egen mousserende vin på Solaris fra marker på Hjortshøjlund lige uden for Aarhus.