Medarbejdere

 • Lars Bo Henriksen

  CEO, Ejer - larsbo@bichel.dk

  30 års erfaring fra vinbranchen, senest som Salgs- og Indkøbsdirektør med et budget på mere end 200 mio. Stor erfaring fra både B2B og detailbranchen med speciale i kædesamarbejde. Mange års bestyrelseserfaring fra tidligere virksomheder og agerer i dag bestyrelsesformand for Nymindegab Kro. 

  Har haft interesse for vin, siden han som 16-årig første gang smagte en Cru Classe fra Bordeaux. Har rejst op til 60 dage om året i to årtier og besøgt vinproducenter over hele kloden.

 • Anders Svejstrup Rasmussen

  Anders Jusjong Svejstrup

  Souschef - anders@bichel.dk

  Daglig leder og har samtidig den overvejende kontakt til erhvervs- og restaurationskunder. Har arbejdet i vinbranchen igennem mange år, og har samtidig læst en HD i Organisation & Ledelse. Uddanner sig sideløbende hos WSET i London. Har været ansat i Bichel siden 2013.

  Særlige interesser: Mad, Piemonte, Tyskland, Bourgogne og Champagne.

 • Thomas Nielsen

  Thomas Nedertorp Nielsen

  Butikschef Hjortshøj - thomas@bichel.dk

  Uddannet bager hos Per Brun på emmery’s i ’90erne hvor interessen for at koble mad og vin blev grundlagt. Har siden 2001 udelukkende beskæftiget sig med vin og vinsmagninger.

  Interesserer sig for løb, triathlon til husbehov, mad, gode råvarer og naturligvis vin med Pinot Noir, Riesling og Champagne i højsædet.
  Rejser gerne, og ofte, helst med dykkerur, ski eller løbesko.

 • Troels Bendix

  Troels Bendix

  Smagninger/kurser, hjemmeside, kommunikation - troels@bichel.dk

  Baggrund som cand.mag og fem års erfaring som sommelier og restaurantchef på Molskroen. Har taget den toårige vinuddannelse Diploma of Wines and Spirits i London og har været med til at uddanne en lang række af landets bedste vinhandlere og sommelierer. Ansat i Bichel siden 2006.

  Særlige interesser: forkærlighed for mineralske, elegante, syrerige og rene vine fra både de klassiske og de lidt mere perifere vinområder i hele verden.
   

 • Kristian Skov

  Kristian Skov

  Lager & logistik, gårdbutik, salg. - kristian@bichel.dk

  Er uddannet cand.scient.pol. med studieophold i Bordeaux. Advanced Certificate ved WSET i London.
  Har været ansat i Bichel siden 1998.

  Særlige interesser: Frankrig især Rhône, Østrig, Australien og Tyskland

 • Mikkel Unbehaun

  Mikkel Unbehaun

  Sociale medier, hjemmeside, presse og salg - mikkel@bichel.dk

  Har baggrund som cand.it med speciale i strategisk kommunikation og branding. Advanced Certificate ved WSET i London. Blogger også om mad, vin og restauranter. Har været ansat i Bichel siden 2014.

  Særlige interesser: Mad, Bourgogne, Champagne, Piemonte og Tyskland.

 • carsten

  Carsten Johnsen

  Vinhandler, Bichel Vine København - carsten@bichel.dk

  Har ved siden af karrieren som kommunikationschef i Københavns Kommune lavet kurser i vin og mad. Interessen blev vakt som ung ved mødet med en flaske St. Emilion Grand Cru - en bevidsthedsudvidende oplevelse. Bredt favnende indenfor vin; Raffinement er essentielt, men saft og kraft må også gerne gå hånd i hånd med stærk struktur.

  Favoritterne er Nord-Rhône, hvid Bourgogne og Ribera del Duero. Den nye verden har dog også københavnerchefens opmærksomhed.

 • birgitte

  Birgitte Holmer Petersen

  PA for CEO - bhp@bichel.dk

  Uddannet Cand. Negot. – international markedsføring med engelsk og fransk. Har ad flere omgange boet i Frankrig, hvorfra også den første interesse for vin opstod. Bortset fra et par korte "svipture" har Birgitte været i vinbranchen hele sit liv. Ansat i Bichel siden 2019.

  Særlige interesser: Gode mad- og vinoplevelser i ind og udland. Har i øjeblikket et specielt blødt punkt for tysk Riesling. Tidligere maratonløber, men nøjes nu med de lidt kortere ture…

 • Gunnar Steen Jakobsen

  Grundlægger, 1949-2016

  Gunnar havde en baggrund som advokat og landmand og deltog som en af de få danskere i talrige vinkurser rundt om i Europa i Master of Wine regi. Har bl.a. siddet i bestyrelsen for VSOD (Vin og Sprit organisationen i Danmark). Stor internationalt netværk. International vindommer i Wien. Konsulent på vinbøger og bøger om mad og vin

  Gunnar døde i sommeren 2016