Butikkerne

butik_aarhus_butikkerne

   

Gårdbutikken i Aarhus

Vi har indrettet vores gårdbutik i den ene længe på "Hjortshøjlund". Her kan alle vores vine og mange slow food specialiteter opleves og vi byder altid på et lille glas.
butik_aarhus_preview

Butikken i Odense

Bichel Vine Odense butik ligger som en del af Oluf Bagers Gaard, en historisk og meget charmerende bygning lige på kanten af det kendte H.C. Andersen kvarter.
odense_butik_1_preview_kvadrat

Butikken i Malling

På stationspladsen i Malling lige overfor Malling Kro finder du vores butik i Malling - en hyggelig lille gammeldags vinhandel
butik_malling

Bybutikken i København

Det grønne Frederiksberg - lige ved haven. Det er her, du finder den urbane version af Bichels gårdbutik.
bichel_koebenhavn
hegnslund_butik

Butikken i Klampenborg

I de smukke omgivelser ved Strandvejen i Klampenborg ligger vores nye butik. Det er de gamle selskabslokaler på Hegnslund, der nu danner rammerne for, hvad vi forventer bliver et oplevelsesmekka med fokus på vin og mad. Kig forbi og bliv både klogere og en smagsoplevelse rigere.

BICHELS VINSKOLE

Vinskole for alle der er nysgerrige og søger viden. Skolen er etableret på baggrund af erfaring og viden fra vores forfattervirksomhed, engelske vinstudier, som undervisere dels på Bichels egne kurser og som undervisere på WSET`s (Wine and Spirit Education Trust) kurser i Danmark. WSET er en international anerkendt uddannelsesinstitution med base i London. Se kursets indhold nederst på siden.