Medarbejdere

  • Lars Bo Henriksen

    CEO, Ejer - larsbo@bichel.dk

    30 års erfaring fra vinbranchen, senest som Salgs- og Indkøbsdirektør med et budget på mere end 200 mio. Stor erfaring fra både B2B og detailbranchen med speciale i kædesamarbejde. Mange års bestyrelseserfaring fra tidligere virksomheder og agerer i dag bestyrelsesformand for Nymindegab Kro. 

    Har haft interesse for vin, siden han som 16-årig første gang smagte en Cru Classe fra Bordeaux. Har rejst op til 60 dage om året i to årtier og besøgt vinproducenter over hele kloden.

  • Anders Svejstrup Rasmussen

    Anders Svejstrup Rasmussen

    Souschef - anders@bichel.dk

    Daglig leder og har samtidig den overvejende kontakt til erhvervs- og restaurationskunder. Har arbejdet i vinbranchen igennem mange år, og har samtidig læst en HD i Organisation & Ledelse. Uddanner sig sideløbende hos WSET i London. Har været ansat i Bichel siden 2013.

    Særlige interesser: Mad, Piemonte, Tyskland, Bourgogne og Champagne.

  • Thomas Nielsen

    Thomas Nedertorp Nielsen

    Butikschef Hjortshøj - thomas@bichel.dk

    Uddannet bager hos Per Brun på emmery’s i ’90erne hvor interessen for at koble mad og vin blev grundlagt. Har siden 2001 udelukkende beskæftiget sig med vin og vinsmagninger.

    Interesserer sig for løb, triathlon til husbehov, mad, gode råvarer og naturligvis vin med Pinot Noir, Riesling og Champagne i højsædet.
    Rejser gerne, og ofte, helst med dykkerur, ski eller løbesko.

  • Troels Bendix

    Troels Bendix

    Smagninger/kurser, hjemmeside. - troels@bichel.dk

    Baggrund som cand.mag og fem års erfaring som sommelier og restaurantchef på Molskroen. Har taget den toårige vinuddannelse Diploma of Wines and Spirits i London og har været med til at uddanne en lang række af landets bedste vinhandlere og sommelierer. Ansat i Bichel siden 2006.

    Særlige interesser: forkærlighed for mineralske, elegante, syrerige og rene vine fra både de klassiske og de lidt mere perifere vinområder i hele verden.
     

  • Kristian Skov

    Kristian Skov

    Økonomi, lager, gårdbutik, salg. - kristian@bichel.dk

    Er uddannet cand.scient.pol. med studieophold i Bordeaux. Advanced Certificate ved WSET i London.
    Har været ansat i Bichel siden 1998.

    Særlige interesser: Frankrig især Rhône, Østrig, Australien og Tyskland

  • Mikkel Unbehaun

    Mikkel Unbehaun

    Sociale medier, hjemmeside, presse og salg - mikkel@bichel.dk

    Har baggrund som cand.it med speciale i strategisk kommunikation og branding. Advanced Certificate ved WSET i London. Blogger også om mad, vin og restauranter. Har været ansat i Bichel siden 2014.

    Særlige interesser: Mad, Bourgogne, Champagne, Piemonte og Tyskland.

  • carsten

    Carsten Johnsen

    Ejer, Bichel Vine København - carsten@bichel.dk

    Har ved siden af karrieren som kommunikationschef i Københavns Kommune lavet kurser i vin og mad. Interessen blev vakt som ung ved mødet med en flaske St. Emilion Grand Cru - en bevidsthedsudvidende oplevelse. Bredt favnende indenfor vin; Raffinement er essentielt, men saft og kraft må også gerne gå hånd i hånd med stærk struktur.

    Favoritterne er Nord-Rhône, hvid Bourgogne og Ribera del Duero. Den nye verden har dog også københavnerchefens opmærksomhed.

  • birgitte

    Birgitte Holmer Petersen

    PA for CEO - bhp@bichel.dk

    Uddannet Cand. Negot. – international markedsføring med engelsk og fransk. Har ad flere ombæringer boet i Frankrig, hvorfra også den første interesse for vin opstod. Bortset fra et par korte "svipture" har Birgitte været i vinbranchen hele sit liv. Ansat i Bichel siden 2019.

    Særlige interesser: Gode mad- og vinoplevelser i ind og udland. Har i øjeblikket et specielt blødt punkt for tysk Riesling. Tidligere maratonløber, men nøjes nu med de lidt kortere ture…

  • erling

    Erling Søgaard

    Butikschef Odense - erling@bichel.dk

    Uddannet revisor med bl.a. HD (R) og HD (A) eksamen. Ansat i Løgismose som 28-årig med salg af vin, oste, chokolade og østers i 1983 til 1996 - de sidste 6 år som adm. direktør. Herefter 21 år som adm. direktør i H.J.Hansen Vin og Delikatesser. Med til opstart af butikken Bichel Vine Odense i 2018.

    Faldt i vingryden i 1983 under en skøn middag på Falsled Kro. Hovedretten var vagtel og vinen en skøn Volnay Santenots fra Morey. Siden har bourgogne haft en særlig plads i mit hjerte.

  • Gunnar Steen Jakobsen

    Grundlægger, 1949-2016

    Gunnar havde en baggrund som advokat og landmand og deltog som en af de få danskere i talrige vinkurser rundt om i Europa i Master of Wine regi. Har bl.a. siddet i bestyrelsen for VSOD (Vin og Sprit organisationen i Danmark). Stor internationalt netværk. International vindommer i Wien. Konsulent på vinbøger og bøger om mad og vin

    Gunnar døde i sommeren 2016