Events

Vi holder løbende smagninger, kurser og vinmiddage. Her på siden og på Bichels facebook-side kan du følge med i, hvad der sker
  • Sønddagsstemning i Bichel, på Nymindegab Kro

    Søndagsstemning i vinterferien! 🍇 Den 17. februar holder vi søndagsstemning i vores Bichel vinbutik. Vi åbner 4-5 forskellige flasker bourgogne og deler lidt smagsprøver ud. Så kig forbi til en snak om bourgogne og mad, vi glæder os meget til at se dig. 🍷 ✖️Du kan læse mere om eventet her: https://nymindegabkro.dk/soendags-stemning/

    Nymindegab Kro, Nymindegab, Denmark
    17. February 2019
    At 2:00 pm
    10
  • Smagekursus - bliv en bedre vinsmager

    Bliv en bedre vinsmager efter den engelske model. Lær den systematiske tilgang til vinsmagning, som bruges på Engelske WSET, der udbyder de anerkendte Diploma-uddannelser samt på Institute of Masters of Wine, der udbyder den højeste uddannelse indenfor vinhandel. Den systematiske tilgang er en måde at smage på, hvor man først og fremmest koncentrerer sig om objektive indtryk i en helt bestemt rækkefølge: Man skiller vinen ad i udseende, duft og smag. Ved hjælp af smageskema sætter man sætter man ord på farve, aroma og smagsindtryk, syreniveau, tanninstruktur, alkoholniveau, indtrykket af frugten, intensitet og kompleksitet osv. – alt sammen som hjælp til at fastsætte kvalitetsniveau og hvor vinen kommer fra. Alle nysgerrige kan være med. Der vil være nyt at lære både for begyndere og mere øvede.

    Bichel Vine, Hjortshøj, Denmark
    26. February 2019
    At 6:00 pm
    5
  • Smageteknik i Odense

    At smage på vin kræver at man har fokus på nogle helt specielle ting. Lærer man sig det, øger man vinoplevelsen markant. Bichel Vine i Odense har hermed fornøjelsen af, at invitere til kursus i smageteknik onsdag d. 27. februar. Vi smager fire forskellige vine i forskellige glas. Begrænset antal pladser - tilmelding til odense@bichel.dk Pris pr. person 125,- Betaling i butikken

    Bichel Vine Odense, Odense, Denmark
    27. February 2019
    At 6:00 pm
    2
  • Bichels Vinskole lektion 1 - hvidvin

    Bliv klogere på vin og mad. Følg alle kurserne i Bichels Vinskole og få diplom på din viden. Den første af fire hyggelige og informative aftener i Bichels vinskole. Temaet er hvidvin og grønne druesorter. Lær om fremstilling af hvidvin og smag klassiske eksempler på de vigtigste hvidvinstyper. Aftenens program - hvidvin: - Lynkursus i vinsmagning - Hvor er de vigtigste områder for hvidvinsdyrkning - Hvordan laver man hvidvin Smagning af: - 2 x Sauvignon Blanc - 2 x Chardonnay - Riesling - Pinot Gris eller Gewürztraminer - Grüner Veltliner - Spændende bonusdrue Ved smagning af alle vine gennemgås: Druesort, appellation, fremstilling, servering, gemmepotentiale, mad og vin. kr. 1500,- for alle fire lektioner - kurset kan kun købes samlet

    Bichel Vine, Hjortshøj, Denmark
    05. March 2019
    At 6:00 pm
  • Bichels Vinskole lektion 1 - hvidvin

    Bliv klogere på vin og mad. Følg alle kurserne i Bichels Vinskole og få diplom på din viden. Den første af fire hyggelige og informative aftener i Bichels vinskole. Temaet er hvidvin og grønne druesorter. Lær om fremstilling af hvidvin og smag klassiske eksempler på de vigtigste hvidvinstyper. Aftenens program - hvidvin: - Lynkursus i vinsmagning - Hvor er de vigtigste områder for hvidvinsdyrkning - Hvordan laver man hvidvin Smagning af: - 2 x Sauvignon Blanc - 2 x Chardonnay - Riesling - Pinot Gris eller Gewürztraminer - Grüner Veltliner - Spændende bonusdrue Ved smagning af alle vine gennemgås: Druesort, appellation, fremstilling, servering, gemmepotentiale, mad og vin. kr. 1500,- for alle fire lektioner - kurset kan kun købes samlet

    Bichel Vine København, Frederiksberg, Denmark
    07. March 2019
    At 6:00 pm
  • Bichels Vinskole lektion 2 - rødvin

    Bliv klogere på vin og mad. Følg alle kurserne i Bichels Vinskole og få diplom på din viden. Den anden af fire hyggelige og informative aftener i Bichels vinskole. Temaet er rødvin og blå druesorter. Lær om fremstilling af rødvin og smag klassiske eksempler på de vigtigste rødvinstyper. Aftenens program - rødvin: - Lynkursus i vinsmagning - Hvor er de vigtigste områder for rødvinsdyrkning - Hvordan laver man rødvin Smagning af - Pinot Noir - Merlot - Cabernet Sauvignon - Syrah - Grenache - Nebbiolo - Sangiovese - Tempranillo Ved smagning af alle vine gennemgås: Druesort, appellation, fremstilling, servering, gemmepotentiale, mad og vin. kr. 1500,- for alle fire lektioner - kurset kan kun købes samlet

    Bichel Vine, Hjortshøj, Denmark
    12. March 2019
    At 6:00 pm
  • Bichels Vinskole lektion 2 - rødvin

    Bliv klogere på vin og mad. Følg alle kurserne i Bichels Vinskole og få diplom på din viden. Den anden af fire hyggelige og informative aftener i Bichels vinskole. Temaet er rødvin og blå druesorter. Lær om fremstilling af rødvin og smag klassiske eksempler på de vigtigste rødvinstyper. Aftenens program - rødvin: - Lynkursus i vinsmagning - Hvor er de vigtigste områder for rødvinsdyrkning - Hvordan laver man rødvin Smagning af - Pinot Noir - Merlot - Cabernet Sauvignon - Syrah - Grenache - Nebbiolo - Sangiovese - Tempranillo Ved smagning af alle vine gennemgås: Druesort, appellation, fremstilling, servering, gemmepotentiale, mad og vin. kr. 1500,- for alle fire lektioner - kurset kan kun købes samlet

    Bichel Vine København, Frederiksberg, Denmark
    14. March 2019
    At 6:00 pm
  • Bichels vinskole lektion 3 - øvrige vintyper

    Bliv klogere på vin og mad. Følg alle kurserne i Bichels Vinskole og få diplom på din viden. Den tredje af fire hyggelige og informative aftener i Bichels vinskole. Temaet er bobler, rose, orange vin, hedvine og søde vine - kort sagt alt, der ikke er rød og hvidvin. Lær om fremstilling af disse vintyper og smag klassiske eksempler på dem. Aftenens program - bobler, hedvin og søde vine: - Lynkursus i vinsmagning - Fremstilling af mousserende vine - Fremstilling af rosé og orange vin - Fremstilling af hedvine - Fremstilling af søde vine Smagning af: - Cremant - Champagne - Rosé vin - Orange vin - Sherry - Port - Muscat - Vin Doux Naturel - Sauternes Ved smagning af alle vine gennemgås: Druesort, appellation, fremstilling, servering, gemmepotentiale, mad og vin. kr. 1500,- for alle fire lektioner - kurset kan kun købes samlet

    Bichel Vine, Hjortshøj, Denmark
    19. March 2019
    At 6:00 pm
  • Bichels vinskole lektion 3 - øvrige vintyper

    Bliv klogere på vin og mad. Følg alle kurserne i Bichels Vinskole og få diplom på din viden. Den tredje af fire hyggelige og informative aftener i Bichels vinskole. Temaet er bobler, rose, orange vin, hedvine og søde vine - kort sagt alt, der ikke er rød og hvidvin. Lær om fremstilling af disse vintyper og smag klassiske eksempler på dem. Aftenens program - bobler, hedvin og søde vine: - Lynkursus i vinsmagning - Fremstilling af mousserende vine - Fremstilling af rosé og orange vin - Fremstilling af hedvine - Fremstilling af søde vine Smagning af: - Cremant - Champagne - Rosé vin - Orange vin - Sherry - Port - Muscat - Vin Doux Naturel - Sauternes Ved smagning af alle vine gennemgås: Druesort, appellation, fremstilling, servering, gemmepotentiale, mad og vin. kr. 1500,- for alle fire lektioner - kurset kan kun købes samlet

    Bichel Vine København, Frederiksberg, Denmark
    21. March 2019
    At 5:00 pm
  • Bichels vinskole lektion 4 - tips og tricks

    Bliv klogere på vin og mad. Følg alle kurserne i Bichels Vinskole og få diplom på din viden. For dem, der har været med alle aftener er der eksamen i aften. Den sidste af fire hyggelige og informative aftener i Bichels vinskole. Temaet er "mad og vin" samt tips og tricks. Hvordan kobler du mad og vin, hvordan skal vin opbevares og serveres samt mange andre praktiske vintips. Aftenens program - mad & vin, tips & tricks, gode råd: - Sødme, syre, salt, umami, bitterhed. - Principper for kobling af mad og vin. - Stærk mad, tyngde og lethed, aroma. - Opbevaringstemperatur, gemmepotentiale, serveringstemperatur, åbning af vin, hvilke glas til hvilken vin. - Hvad skal man købe, hvordan vælger man vin på restaurant… For dem, der har været med alle fire aftener i Bichels Vinskole og som har deltaget i kurset "Bliv en bedre vinsmager...." er der mulighed for tage en lille eksamen og modtage et diplom. kr. 1500,- for alle fire lektioner - kurset kan kun købes samlet

    Bichel Vine, Hjortshøj, Denmark
    26. March 2019
    At 6:00 pm
  • Bichels vinskole lektion 4 - tips og tricks

    Bliv klogere på vin og mad. Følg alle kurserne i Bichels Vinskole og få diplom på din viden. For dem, der har været med alle aftener er der eksamen i aften. Den sidste af fire hyggelige og informative aftener i Bichels vinskole. Temaet er "mad og vin" samt tips og tricks. Hvordan kobler du mad og vin, hvordan skal vin opbevares og serveres samt mange andre praktiske vintips. Aftenens program - mad & vin, tips & tricks, gode råd: - Sødme, syre, salt, umami, bitterhed. - Principper for kobling af mad og vin. - Stærk mad, tyngde og lethed, aroma. - Opbevaringstemperatur, gemmepotentiale, serveringstemperatur, åbning af vin, hvilke glas til hvilken vin. - Hvad skal man købe, hvordan vælger man vin på restaurant… For dem, der har været med alle fire aftener i Bichels Vinskole og som har deltaget i kurset "Bliv en bedre vinsmager...." er der mulighed for tage en lille eksamen og modtage et diplom. kr. 1500,- for alle fire lektioner - kurset kan kun købes samlet

    Bichel Vine København, Frederiksberg, Denmark
    04. April 2019
    At 6:00 pm
  • Festival de Bourgogne på Varna inkl. Bourgogneglas fra Zalto

    Bichel Vine inviterer til stor Bourgogne-smagning på Varna Palæet med mulighed for at smage mere end 30 topvine fra Bourgogne og møde flere af producenterne selv. Chefkok Palle Enevoldsen vil også lave nogle små Bourgogne-inspirerede hapsere undervejs. Vi har fokus på årgang 2016 og 2017, men der vil også være mulighed for at smage vine fra tidligere årgange. Vi får besøg bl.a Louis Michel fra Chablis, Patrice Rion fra Nuits Saint Georges, Machard de Gramont fra Nuits Saint Georges og vi arbejder på besøg af flere andre. Smag derudover vine fra: Domaine Vincent Dauvissat, Chablis Domaine Rossignol-Trapet, Gevrey Chambertin Domaine Denis Bachelet, Gevrey Chambertin Domaine Michel Lafarge, Volnay Domaine Simon Bize, Savigny les Beaune Domaine Paul Pernot, Puligny Montrachet Henri Prudhon, Saint Aubin Patrick Javillier, Meursault Château Clos des Quarts, Pouilly Fuissé Få verdens bedste vinglas med hjem! For at give alle deltagere den optimale smageoplevelse har vi lavet en aftale med vores glas producent Zalto, som producerer de fantastiske mundblæste krystalglas. Vi har fået Zalto til at pakke deres fantastiske Bourgogne glas i 1-stk pakker, så alle deltagere får et Zalto Bourgogne glas til smagningen, og efterfølgende kan man så tage sit glas med hjem i en original Zalto-karton. Glasset har i sig selv en værdi af 300 kr. Pris: 495 kr. – inklusiv i prisen er et Zalto Bourgogne glas, som man får med hjem efter smagningen. Tid og sted Søndag d. 7. april kl. 14-18 Varna Palæet Ørneredevej 3 8000 Aarhus C

    Varna Palæet, Aarhus, Denmark
    07. April 2019
    At 2:00 pm
    44
  • Rosé Festival Odense 2019

    En ny tradition er født - Roséfestivalsuccesen bliver gentaget Rosé Festival Odense gentager succesen og fylder igen Brandts Klædefabrik med lyserøde bobler og feststemte gæster i 2019. I år fik Odense en helt ny festival, nemlig en roséfestival, som løb af stablen lørdag d. 12. maj. Brandts Klædefabriks torve og pladser blev indtaget af rosédrikkende og feststemte gæster. Over 1200 indløste billet, og allerede en uge før festivalen blev der meldt udsolgt på Premium-billetterne. Ligeledes benyttede mange andre lejligheden til at slå sig ned i området og nyde den hyggelige og sydlandske stemning med høj sol, loungemusik og glade rosédrikkende mennesker. Området var åbent for alle, også dem der blot kom for at kigge eller spise frokost på en af de omkringliggende caféer i Brandts Klædefabrik. En endnu bedre roséfestival i 2019 Både de mange glade festivalgæster og de kompetente vinudstillere var med til at gøre festivalen i år til en stor succes. Vi har lyttet til festivalgæsternes og vinudstillernes tilbagemeldinger, og derfor er ambitionerne for Rosé Festival Odense 2019 blevet endnu højere. Allerede nu kan sløret løftes for nogle af de nye tiltag til Rosé Festival Odense 2019. Blandt andet bliver Premium-billetten endnu bedre. Premium-billetten vil næste år indeholde 15 smagninger, ligesom den almindelige billet, og herudover får man adgang til VIP området ved Restaurant Pasfall. Her får man serveret Pasfalls fynske tapasanretning med et glas rosébobler, så gæsterne får noget god mad i maven, så de er klar til at udforske festivalens mange smagninger. Den almindelige billet og Premium-billetten kommer stadig til at koste henholdsvis 299 kroner og 499 kroner i forsalg. Rosé Festival Odense 2019 bliver afholdt d. 11. maj 2019 fra kl. 12-18. Billetsalget er netop åbnet på www.rosevinfestival.dk, så du allerede nu kan sikre dig en billet til næste års roséfestival i Brandts Klædefabrik. Du kan læse mere om Rosé Festival Odense 2019 her: https://migogodense.dk/odenses-foerste-rosefestival-var-en-succes-datoen-for-naeste-aar-er-afsloeret/

    Rosé Festival Odense, Odense, Denmark
    11. May 2019
    At 12:00 pm
    363
  • Smagekursus - bliv en bedre vinsmager

    Bliv en bedre vinsmager efter den engelske model. Lær den systematiske tilgang til vinsmagning, som bruges på Engelske WSET, der udbyder de anerkendte Diploma-uddannelser samt på Institute of Masters of Wine, der udbyder den højeste uddannelse indenfor vinhandel. Den systematiske tilgang er en måde at smage på, hvor man først og fremmest koncentrerer sig om objektive indtryk i en helt bestemt rækkefølge: Man skiller vinen ad i udseende, duft og smag. Ved hjælp af smageskema sætter man sætter man ord på farve, aroma og smagsindtryk, syreniveau, tanninstruktur, alkoholniveau, indtrykket af frugten, intensitet og kompleksitet osv. – alt sammen som hjælp til at fastsætte kvalitetsniveau og hvor vinen kommer fra. Alle nysgerrige kan være med. Der vil være nyt at lære både for begyndere og mere øvede.

    Bichel Vine, Hjortshøj, Denmark
    21. May 2019
    At 6:00 pm

SMAGEKURSER

Bliv en bedre vinsmager efter den engelske model. Lær den sytematiske tilgang til vinsmagning, som bruges på Engelske WSET, der udbyder de anerkendte Diploma-uddannelser samt på Institute of Masters of Wine, der udbyder den højeste uddannelse indenfor vinhandel.Bliv en bedre vinsmager efter den engelske model Lær den sytematiske tilgang til vinsmagning, som bruges på Engelske WSET, der udbyder de anerkendte Diploma-uddannelser samt på Institute of Masters of Wine, der udbyder den højeste uddannelse indenfor vinhandel.