Events

Vi holder løbende smagninger, kurser og vinmiddage. Her på siden og på Bichels facebook-side kan du følge med i, hvad der sker
  • Smag 10 Bourgogner for 50 kr.

    Hos Bichel elsker vi Bourgogne, og vi vil gerne dele ud af vores begejstring! Derfor kan du torsdag d. 25., fredag d. 26. og lørdag d. 27. april i Bichel Vine Odense smage hele 10 vine fra Bourgogne for kun 50 kr. Læs nærmere på vores website, hvor du også kan bestille billet: https://www.bichel.dk/smag-10-bourgogner-50-kr-i-butikken-i-odense-25-27-april Husk - din webshopkvittering gælder som billet!

    Bichel Vine Odense, Odense, Denmark
    25. April 2019
    At 3:00 pm
  • Winemakers Dinner med Weingut Krebs på Frederiks Have

    Mød Ann-Katrin Krebs fra Weingut Krebs, der laver Riesling og Spätburgunder i topklasse. Krebs er belønnet med flotte omtaler i vinmagasinerne Gault & Millau, Falstaff og Eichelmann og ikke mindst med en imponerende andenplads ved vinmagasinet Vinums præmiering af "Deutscher Rotweinpreis 2017". Jürgen Krebs er i år også udnævnt til årets unge talent af VDP i Tyskland. Denne aften kombineres de fantastiske vine fra Weingut Krebs med Frederiks Haves ambitiøse køkken. Det er ikke uden grund, at Guide Michelin giver en Bib Gourmand til Frederiks Have for tredje år i træk. Der vil blive serveret fem retter med tilhørende vine. Pinot Brut NV, Krebs Letgravad Laks med juice af grillede agurker, radiser og kommenbrød Riesling Honicksack 2006, Krebs Hvide asparges med luftig ramsløghollandaise Grauburgunder Freinsheim 2016, Krebs Tyksteg af kvie med rødbede, spidskål og rødvinsreduktion Spätburgunder Gross 2014, Krebs 3 danske oste med tilbehør Colheita Port 2010, Quinta do Infantado Rabarbersorbet med bagt rabarber, hasselnøddemousse og kardemommemarengs Sauternes 2012, Chateau Les Justices Tid og Sted Torsdag d. 1. maj 2019 kl. 18.00 Frederiks Have Smallegade 41 2000 Frederiksberg *Vi tager forbehold for forbedrende ændringer af programmet Billetter bestilles direkte på vores website: https://www.bichel.dk/winemakers-dinner-med-krebs-paa-frederiks-have-1-maj-2019-kl-1800 HUSK: Din webshopkvittering gælder som billet!

    Bichel Vine, Hjortshøj, Denmark
    01. May 2019
    At 6:00 pm
    3
  • Rosé Festival Odense 2019

    En ny tradition er født - Roséfestivalsuccesen bliver gentaget Rosé Festival Odense gentager succesen og fylder igen Brandts Klædefabrik med lyserøde bobler og feststemte gæster i 2019. I år fik Odense en helt ny festival, nemlig en roséfestival, som løb af stablen lørdag d. 12. maj. Brandts Klædefabriks torve og pladser blev indtaget af rosédrikkende og feststemte gæster. Over 1200 indløste billet, og allerede en uge før festivalen blev der meldt udsolgt på Premium-billetterne. Ligeledes benyttede mange andre lejligheden til at slå sig ned i området og nyde den hyggelige og sydlandske stemning med høj sol, loungemusik og glade rosédrikkende mennesker. Området var åbent for alle, også dem der blot kom for at kigge eller spise frokost på en af de omkringliggende caféer i Brandts Klædefabrik. En endnu bedre roséfestival i 2019 Både de mange glade festivalgæster og de kompetente vinudstillere var med til at gøre festivalen i år til en stor succes. Vi har lyttet til festivalgæsternes og vinudstillernes tilbagemeldinger, og derfor er ambitionerne for Rosé Festival Odense 2019 blevet endnu højere. Allerede nu kan sløret løftes for nogle af de nye tiltag til Rosé Festival Odense 2019. Blandt andet bliver Premium-billetten endnu bedre. Premium-billetten vil næste år indeholde 15 smagninger, ligesom den almindelige billet, og herudover får man adgang til VIP området ved Restaurant Pasfall. Her får man serveret Pasfalls fynske tapasanretning med et glas rosébobler, så gæsterne får noget god mad i maven, så de er klar til at udforske festivalens mange smagninger. Den almindelige billet og Premium-billetten kommer stadig til at koste henholdsvis 299 kroner og 499 kroner i forsalg. Rosé Festival Odense 2019 bliver afholdt d. 11. maj 2019 fra kl. 12-18. Billetsalget er netop åbnet på www.rosevinfestival.dk, så du allerede nu kan sikre dig en billet til næste års roséfestival i Brandts Klædefabrik. Du kan læse mere om Rosé Festival Odense 2019 her: https://migogodense.dk/odenses-foerste-rosefestival-var-en-succes-datoen-for-naeste-aar-er-afsloeret/

    Rosé Festival Odense, Odense, Denmark
    11. May 2019
    At 12:00 pm
    661
  • Bichels store sommersmagning - Klampenborg "Hegnslund"

    DE TRADITIONSRIGE SOMMERSMAGNINGER Masser af spændende vine og vores store råvaremarked med en række af verdens bedste råvarer. Kig forbi og oplev Bichel-stemningen til vores traditionsrige vinsmagning i Klampenborg. Smag på over 30 forskellige vine - heriblandt helt nye vine, testvindere, hverdagsvine og greatest hits til skarpe priser der kun er gældende på dagen. Stort udvalg af smagsprøver i det store råvaremarked, der byder på en række af verdens bedste råvarer. TID & STED - Bemærk ny lokation Hegnslund, Klampenborg - søndag d. 12. maj kl. 13-17 Hegnslund, Strandvejen 859, Klampenborg Smagningen er gratis for Bichel-kunder, og dem der har tænkt sig at blive det. Ta' et hold venner med! Mere info og nye tiltag følger.

    Hegnslund, Klampenborg, Denmark
    12. May 2019
    At 1:00 pm
    14
  • Smagekursus - bliv en bedre vinsmager

    Bliv en bedre vinsmager efter den engelske model. Lær den systematiske tilgang til vinsmagning, som bruges på Engelske WSET, der udbyder de anerkendte Diploma-uddannelser samt på Institute of Masters of Wine, der udbyder den højeste uddannelse indenfor vinhandel. Den systematiske tilgang er en måde at smage på, hvor man først og fremmest koncentrerer sig om objektive indtryk i en helt bestemt rækkefølge: Man skiller vinen ad i udseende, duft og smag. Ved hjælp af smageskema sætter man sætter man ord på farve, aroma og smagsindtryk, syreniveau, tanninstruktur, alkoholniveau, indtrykket af frugten, intensitet og kompleksitet osv. – alt sammen som hjælp til at fastsætte kvalitetsniveau og hvor vinen kommer fra. Alle nysgerrige kan være med. Der vil være nyt at lære både for begyndere og mere øvede.

    Bichel Vine, Hjortshøj, Denmark
    21. May 2019
    At 6:00 pm
  • Winemakers Dinner på Treetop med Alfred Gratien fra Champagne

    Torsdag 23. maj får vi besøg af Nicolas Jaeger - fjerde generations kældermester i det historiske vinhus Alfred Gratien. Alfred Gratien er det mindste rigtige Champagnehus med ca. en promille af den samlede produktion af Champagne, men de er den tredjestørste ejer af vintønder i Champagne. De er del af en global koncern, men drives som et lille familiefirma. Det er elsket af vinskribenter og serveres de mest fornemme steder – Gratien var huschampagne på Concorde, de leverer til Elysée palæet, og man finder Gratien på trestjernede restauranter som Pierre Gagnaire, l’Arpege og Guy Savoye. Fremstillingen af Champagne hos Gratien er speciel, idet alt behandles som prestigechampagne. Druekvaliteten er meget høj, der bruges kun most fra det første pres og som noget helt specielt gæres al grundvin hos Gratien på egetræsfade. Der arbejdes med lang lagring sur lie inden degorgement, hvilket er med til at øge kompleksiteten og give elegante, små bobler i vinen – selv Brut Classique ligger fire år med gærresterne fra andengæringen; langt over de 15 måneder, der er kravet til Champagne. Alfred Gratien er i topform – vinene har ikke været bedre i de år vi har arbejdet med dem end nu. De er komplekse, men rene, har stor dybde og høj syre, men er fantastisk balancerede. Champagne Brut Nature NV Rogn – Bakskul – Wasabi Blanc de Blancs 2012 / Blanc de Blancs 2004 fra Magnum Søtunge – Gruyère – Vandspinat Brut Classique NV / Cuvée 565 Foie Gras – Kirsebær – Kakao Millesime 2005 / Paradis Rosé Perlehøne – Trøffel – Ramsløg Sauternes 2012, Château les Justices Passion – Chokolade – Fløde 1095,- pr. person Tid og sted Torsdag d. 23. maj kl. 18:30 Munkebjerg Hote Treetop Restaurant Munkebjergvej 125 7100 Vejle​

    Munkebjerg Hotel, Vinding, Denmark
    23. May 2019
    At 6:30 pm
    1
  • Bichels store sommersmagning - Aarhus "i haven hos Bichel"

    DE TRADITIONSRIGE SOMMERSMAGNINGER Masser af spændende vine og vores store råvaremarked med en række af verdens bedste råvarer. Kig forbi og oplev Bichel-stemningen til vores traditionsrige vinsmagning i Aarhus. Smag på over 30 forskellige vine - heriblandt helt nye vine, testvindere, hverdagsvine og greatest hits til skarpe priser der kun er gældende på dagen. Stort udvalg af smagsprøver i det store råvaremarked, der byder på en række af verdens bedste råvarer. TID & STED Aarhus - Hos Bichel Vine i haven med Vocal Line - søndag d. 26. maj kl. 13-17 Hjortshøjlund, Mejlbyvej 501, Hjortshøj Smagningen er gratis for Bichel-kunder, og dem der har tænkt sig at blive det. Ta' et hold venner med! Mere info og nye tiltag følger.

    Bichel Vine, Hjortshøj, Denmark
    26. May 2019
    At 1:00 pm
    50
  • Bourgognemiddag på Restaurant Pasfall i Odense

    Det bliver kæmpestort, når Restaurant Pasfall lørdag d. 1. juni matcher topvine fra fremragende producenter i Bourgogne med deres elegante, klassiske køkken. Vi garanterer, at du får fuld valuta for alle pengene, da vi uden at rødme godt kan sige, at en vinmenu som denne normalt på en restaurant alene ville koste ca det dobbelte af hele arrangementets pris! Menu: Champagne med snacks 5 retters menu Kaffe med sødt Se hele den fristende vinmenu på vores website, hvor du også har mulighed for at bestille billetter: https://www.bichel.dk/bourgognemiddag-paa-pasfall-i-odense-1-juni-kl-1830 Din webshopkvittering gælder som billet!

    Bichel Vine, Hjortshøj, Denmark
    01. June 2019
    At 6:30 pm
    1
  • Champagnefestival.dk - Odense 2019

    Kom til Champagnefestival i Odense, og smag på en masse lækre champagner. Med i billetprisen på 399kr får du champagneglas, stempelkort og 10 gode smagninger. Derudover kan du tilkøbe mad i form af champagne-tallerken med lette retter tilpasset champagne, eller en tallerken med et flot udvalg af østers.

    Det Røde Pakhus, Odense Havn, Sverigesgade 16, 5000 Odense C
    14. June 2019
    At 5:00 pm
    110

SMAGEKURSER

Bliv en bedre vinsmager efter den engelske model. Lær den sytematiske tilgang til vinsmagning, som bruges på Engelske WSET, der udbyder de anerkendte Diploma-uddannelser samt på Institute of Masters of Wine, der udbyder den højeste uddannelse indenfor vinhandel.Bliv en bedre vinsmager efter den engelske model Lær den sytematiske tilgang til vinsmagning, som bruges på Engelske WSET, der udbyder de anerkendte Diploma-uddannelser samt på Institute of Masters of Wine, der udbyder den højeste uddannelse indenfor vinhandel.