Butikken i Odense

odense_butik_banner

Bichel Vine har siden oktober 2018 glædet de fynske vinelskere med en fysisk butik som en del af Oluf Bagers Gaard i Nørregade 29, lige midt i Odense C. Den ualmndeligt charmerende butik oser af hygge og god stemning, tilsat et strejf af historiens vingesus, Beliggende som en del af den smukke, velbevarede og historiske Oluf Bagers Mødrene Gaard i Odense centrum, er butikkens dygtige medarbejdere altid klar til at inspirere og hjælpe med at finde lige netop, enten den enkelte vin/ delikatesse eller den kombination/ smagsoplevelse, du søger.

Og den populære Fredagsstemning, som mange kender eller har hørt om fra Hjortshøj, er naturligvis også blevet en del af Bichel Odenses kendetegn/ oplevelsesunivers. Hver fredag går vi selv i køkkenet, så vi mellem kl. 15.00 og 18.00 kan byde på en lille velsmagende Fredagshapser, der selvfølgelig matches med den eller de helt rigtige vine.  

Huset i Nørregade 29 i Odense er opført i 1586 af forretningsmanden Oluf Bager. Gennem godt 400 år har bygningen undergået store forandringer, ligesom anvendelsen af huset er skiftet meget over tid. Alle de historiske lag og levn er bevaret med lige stor vægt, mens de nye tilføjelser, der har været nødvendige, er søgt udført med sober respekt for kvaliteterne i det fine, gamle hus. Livet fortsætter i Oluf Bagers Mødrene Gård. Den spektakulære bygning er et besøg værd i sig selv... 

Åbningstider

Mandag - Lukket
Tirsdag - 10.00 - 17.30
Onsdag - 10.00 - 17.30
Torsdag - 10.00 - 17.30
Fredag - 10.00 - 18.00 
Lørdag - 10.00 - 14.00

Fredagsstemning  kl. 15-18

Hver fredag laver vi enten selv eller i samarbejde med Restaurant Oluf Bagers Gård en lille hapser, som vi kobler med den rigtige vin.

Lørdagshapser kl. 11-14 (pt. aflyst)

Hver lørdag serverer vi en lille hapser og byder på et godt glas weekendvin. Kig forbi til en snak om mad og vin og få tanket op til weekenden.

Kontakt

Nørregade 29
DK-5000 Odense C
Telefon: 29 46 50 76
E-mail: odense@bichel.dk

Følg os på Facebook: @bichelvineodense 

Se Fødevarestyrelsens smiley-rapport

 

Tilbage til butikkerne

BICHELS VINSKOLE

Vinskole for alle der er nysgerrige og søger viden. Skolen er etableret på baggrund af erfaring og viden fra vores forfattervirksomhed, engelske vinstudier, som undervisere dels på Bichels egne kurser og som undervisere på WSET`s (Wine and Spirit Education Trust) kurser i Danmark. WSET er en international anerkendt uddannelsesinstitution med base i London. Se kursets indhold nederst på siden.