Nyhedsbrev

Følg med i Bichels univers. Gode opskrifter, vintips, arrangementer og ekstra gode tilbud.
Bichel Vine - Skilt

Bliv en del af Bichels vinverden

Tilmeld dig her

I nyhedsbrevet bliver du inviteret til vores mange smagninger både her hos Bichel i gårdbutikken nær Aarhus og i København.

Vi informerer om nye vine og fødevarer, vinkurser og undervisning. Vi giver rejsetips i vinområderne med hoteller og restauranter og giver gode råd omkring sammensætning af mad og vin, der relater sig til årstidens råvarer.

Vi har stor ekspertise inden for vinfremstilling og sammensætningen af mad og vin. Du er altid velkommen til at kontakte os for råd og vejledning.

Vi trækker løbende lod blandt alle vores nyhedsbrevsmodtagere i forskellige konkurrencer. Det kan være alt fra gavekort og vinglas til vin. Se vinderne her

Vi giver ikke mailadresser videre til andre, og du kan altid framelde vores nyhedsmail via et link i bunden af nyhedsbrevet.

Se vores seneste nyhedsmails her

Vi byder dig velkommen til Bichels vinverden.

TILMELD NYHEDSBREV

Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, bliver du en del af Bichels vinverden. I nyhedsbrevet bliver du inviteret til vores mange smagninger både her hos Bichel i gårdbutikken og i København. Vi informerer om nye vine og fødevarer, vinkurser og undervisning.