Bybutikken i København

Det grønne Frederiksberg - lige ved haven. Det er her, du finder den urbane version af Bichels gårdbutik. Mød Carsten og Jakob, som vil vejlede i vores dynamiske sortiment, hygge med smagsprøver og smagninger - både store som små.
Åbningstider i påsken
Vores butikker holder åbent som normalt mandag og tirsdag.
Onsdag forlænger vi åbningstiden til kl. 18.00 og Malling holder ekstraordinært åbent denne dag.
Butikkerne har lukket Skærtorsdag og Langfredag d. 1. og 2. april.
Lørdag d. 3. april er der normale åbningstider i alle butikker.
2. Påskedag, mandag d. 4. april er butikkerne lukket.
Åbningstider
Mandag - Lukket
Tirsdag - 11.00 - 17.30
Onsdag - 10.00 - 17.30
Torsdag - 10.00 - 17.30
Fredag - 10.00 - 18.00
Lørdag - 10.00 - 14.00
Butikken holder lukket alle søndage og helligdage medmindre andet er angivet.
Fredagsstemning kl. 15-18 (pt. aflyst)
Hver fredag går vi selv i køkkenet og laver en lille hapser, som vi kobler med den rigtige vin.
Lørdagshapser kl. 11-14 (pt. aflyst)
Hver lørdag serverer vi en lille hapser og byder på et godt glas weekendvin. Kig forbi til en snak om mad og vin og få tanket op til weekenden.
Kontakt
Virginiavej 2
DK-2000 Frederiksberg
Telefon: 38 86 38 86
E-mail: cph@bichel.dk
Se Fødevarestyrelsens smiley-rapport
5 fantastiske gårdbutikker i Østjylland
Citat af Smagaarhus om Bichel Vine
"En gårdbutik uden grøntsager? Yes, det er tilfældet i butikken på gården Hjortshøjlund nord for Aarhus. Her mødes øjet i stedet af en imponerende samling vin, når man træder ind i det store lokale. Bichel Vine er en vinforretning med fokus på vine fra små producenter..."
Aarhusianske Bichel Vine: Udvider med endnu en vinhandel i Oluf Bagers Gaard
Citat af Aarhus Update om Bichel Vine
"Høj kvalitet og gammeldags vejledning
Det høje niveau er en selvfølge hos Bichel Vine. At det er lykkedes at holde det, understreges af de mange testvinder vine og udnævnelsen til Danmarks bedste slow food butik."
Ren luksus: Årets sidste dag fejres med manér
TV2 Østjylland kiggede forbi gårdbutikken d. 30. december 2016. Fokus var de eksklusive råvarer, hvorfor alle vores kunder blev budt på 10 forskellige Champagner ledsaget af en hapser med østers- og laksetatar.
