Ladies Night - vinsmagning i Odense - torsdag 28/10 kl. 18.30-20.30

Nu har du mulighed for at invitere din bedste veninde eller et par gode kollegaer til en spændende aften med fokus på vin og mad hos Bichel Vine Odense.

I butikkens hyggelige og historiske lokaler vil Mette Holmegaard med udgangspunkt i seks forskellige vine fortælle lidt om både vinfremstilling generelt og de seks vine specielt – og ikke mindst hvad de vil passe godt sammen med.

Under smagningen serveres en let og lækker tapasanretning med specialiteter fra Bichels eget sortiment som f.eks. ost, skinke, pesto, oliven og nødder. Og selvfølgelig skal vi også smage de lækre franske croissanter, som vi er blevet så kendte for!

På denne måde får I selv mulighed for at opleve de forskellige smagskombinationer mellem mad og vin – og ikke mindst rig lejlighed til at finde ud af, hvad jeres egne smagsløg bedst kan lide…

Vi starter aftenen med et godt glas bobler og skal dernæst sammen med de skønne tapas smage yderligere fem forskellige vine - hvid, rosé og rød og dessertvin.

Som I forhåbentligt fornemmer, lægger vi hermed op til en rigtig hyggelig og lærerig aften – for kvinder, der både holder af vin og gode smagsoplevelser og som samtidig har lyst til at begive sig lidt længere ind i vinens forunderlige verden….

295,-
På lager