friandise_bag_in_box_edit

Friandise Rouge 2017, Mourgues du Gres, 5 l. Bag-in-box

Land:
Frankrig
Servering:
14-16 °C
Område:
Rhone
Gemmepotentiale:
2019-2021
Alkohol:
13,5 %
Lagring: 
Cement
Velegnet til: 
Fjerkræ, Gris og Lam
350,-
På lager
 • Beskrivelse

  Friandise Rouge 2017, Mourgues du Gres, 5 l. Bag-in-box

  Syrah, Grenache, Carignan og Mourvèdre. Vinificeret i cementtanke.

  Fin og fyldig hverdagsvin. Duft af brombær, solbær, hindbær og lakrids. God frugtighed i smagen med velintegreret tannin.

  Dette er en rigtig vin i modsætning til de fleste af supermarkedernes bag-in-box, der er halvsøde for at dække over dårligt druemateriale. Fin til lette retter men har bestemt også muskler til at klare lidt kraftigere retter.

  God til sommerens kødstykker på grillen og god til vinterens simreretter.

 • Producenten
  Mourgues du Gres er en af de bedste Costières de Nîmes-ejendomme, med en bemærkelsesværdig kølig stil og fin balance for det varme område. Flotte rødvine med Syrah druen i fokus og et usædvanligt

  "One of the most impressive estates in the Costieres de Nimes, a treasure-trove of value-priced wines, Mourgues du Gres’ reds and whites are all worth checking out by consumers looking to maximizing their buying power." Robert Parker.

  Læs mere
 • Kort
 • Anmeldelser

  Testvinder og 5 glas i Politikens store bag-in-box vintest

  Anmeldelsen er af 2014 "Middelfyldig, krydret og saftig vin med modne, røde bærtoner og lidt lakrids. Varm i stilen, men med god rygrad i form af syre og afsluttende tannin. Fin balance."

  5 stjerner i Berlingske

  Anmeldelsen er til 2014 "Karamel, skifer, hindbær og lakrids. Behagelig frugtsødme i munden, hvor man også fornemmer god struktur"