Ferdinand´s Saar Dry Gin - 0,5 L.

Land:
Tyskland
Område:
Mosel
Alkohol:
44 %
450,-
På lager
 • Beskrivelse

  Ferdinand´s Saar Dry Gin - 0,5 L.

  Saar Dry Gin er en Gin af uforlignelig høj kvalitet. Redestilleret ved usædvanlig høj alkoholprocent og med brug af både udblødning og vapour infusion for at udtrække aromaerne fra de 30 urter (botanicals), der giver denne gin sin unikke smag. Som noget helt særligt infuseres gin'en med halvsød Riesling-vin fra top-Saar producenten Geltz-Zilliken.

  Utrolig intens og alligevel meget mild. 44 % alkohol, men kan sagtens drikkes ublandet. Domineret af enebær, som en gin skal være, men med en fantastisk, floral kompleksitet.

 • Producenten
  Ferdinand's Saar Dry Gin

  Ferdinand's Saar Dry Gin fremstiller Gin og Vermouth af højeste kvalitet. De bruger hovedsageligt regionalt dyrkede urter til deres Gin og infuserer den med Riesling-druer fra Geltz-Zillikens vinmark Saarburger Rausch. Produkterne er højt præmierede og hos Bichel har vi valgt denne producent, fordi vi synes det er den mest elegante og fintsmagende Gin, vi har smagt.

  Læs mere
 • Kort
 • Anmeldelser

  5/5 enverdenafgin.com

  Når jeg skriver anmeldelser, sker det ud fra følgende kriterier: det håndværksmæssige, det unikke, den gode historie og smagen. Ferdinand’s er spot on på alle parametre. Det er denne type gin, jeg var på jagt efter, da jeg startede med at skrive om gin for snart et par år siden. Der findes meget få gin i samme liga som Ferdinand’s Saar Dry Gin, og den er for mig et skoleeksempel på den udvikling, ginnen har gennemgået: gin er virkelig ikke længere bare gin.