Fri fragt
Levering 1-3 hverdage
Support: 8622 9400
Butikker i hele landet
Menu
Kurv
Vinipedia
Sæt den rigtige vin til maden
Læs mere
print

Cuvée Suzanne IGT Terre Siciliane 2020, Montecarrubo, Vinding-Diers

250,00 kr
395,00 kr
Stykpris ved 6 stk.
Du sparer 870, - (36.71%) vejl. pris 395
Anmeldelser

Lavet som en hyldest til Peter Vinding-Diers kone Susie og inspireret af Rachmaninoffs tredje klaverkoncert. Lavet på 66 % Merlot og 34 % Syrah - hvoraf noget af det kommer fra Vignolo-marken. Modnet 9 måneder på let brugte fade fra Pomerol.

Tæt og kølig aroma af solmodne brombær med spicy aroma fra fadlagringen. Køligheden går igen i smagen, der er fyldig og tæt, men frisk pga den kølige frugt. Læskende, lækker og med en lang, fin eftersmag.

Flot vin til mad - særlig velegnet til vildt og lam.

Specifikationer
Producent Montecarrubo, Sicilien
Vintype Rødvin
Druesort Merlot, Syrah
Lagring Små fade
Servering fra 16°
Servering til 18°
Gemmepotentiale fra 2021
Gemmepotentiale til 2030
Alkohol 13,5%
Velegnet til Gris, Oksekød
Str Alm - 0,75l (75 cl)

Montecarrubo er kronen på det værk, der er Peter Vinding-Diers liv med vin. Han har lavet vin i stort set hele verden og er anerkendt for sit banebrydende arbejde med gær.

Det startede i Syd-Afrika. Hans forældre havde stærke forbindelser til mange dele af samfundet - ikke mindst i Frankrig som var deres andet hjem. Men Peter ville ikke være en “fars dreng”, så han startede et sted, hvor han ingen forbindelser havde. Det var svært at få en fod inden for og i sit første job fik han lov at arbejde i vinmarken i løbet af ugen, hvis han ville passe grise i weekenden.

Han ...

Producenten

Montecarrubo, Sicilien

Montecarrubo er kronen på det værk, der er Peter Vinding-Diers liv med vin. Han har lavet vin i stort set hele verden og er anerkendt for sit banebrydende arbejde med gær.

Det startede i Syd-Afrika. Hans forældre havde stærke forbindelser til mange dele af samfundet - ikke mindst i Frankrig som var deres andet hjem. Men Peter ville ikke være en “fars dreng”, så han startede et sted...

Læs mere