Cotes du Rhone Les Arbousiers 2016, La Réméjeanne

Land:
Frankrig
Servering:
14-16 °C
Område:
Rhone
Gemmepotentiale:
2019-2032
Alkohol:
14 %
Lagring: 
Cement
Velegnet til: 
Lam, Løbende vildt og Oksekød
150,-
På lager
 • Beskrivelse

  Cotes du Rhone Les Arbousiers 2016, La Réméjeanne

  En historisk Bichel-vin, da det var den første vin, vi importerede. Har gennem tiderne vundet et utal af "Prix Plaisir" og "Coup de Coeur"-priser i den franske vinpresse - 2013'eren i den måske mest ansete guide Bettane & Desseauve. Har også flere gange været kåret til "Årets husvin" i Den Danske Spiseguide.

  Fyldig, elegant og læskende Côtes du Rhône lavet på Biodynamisk dyrkede druer. Høstet i hånden og vinificeret med total afstilkning og kølig præfermentation. Ingen Fad. Vinificeret uden svovl.

  Tæt og typisk frugtdrevet næse med mørke bær, kirsch, kærnemælk og friske krydderurter. Saftig, fyldig og letkrydret smag med moden mørk frugt bløde tanniner.

  Rigtig fin allround madvin som går godt til de fleste mellemfyldige kødretter især lam, and og braiseret oksekød, gerne middelhavsinspireret køkken med friske krydderurter, hvidløg og oliven.
   
 • Producenten
  La Réméjeanne regnes for en af de bedste producenter af Côtes du Rhône uden for cru’erne. Vores første Rhône-dreng og en nær ven af Bichel.

  "Remy Klein is one of the most consistently top-flight winemakers among the Côtes du Rhône producers - Tremendous value for the quality."Robert Parker, The Wine Advocate.

  Læs mere
 • Kort
 • Anmeldelser

  Testvinder i Berlingske (årgang 2013)

  Klassisk Rhône-næse med toner af jordbær, peber og lakrids. Ditto i smagen, der besidder god struktur, ekstaktrigdom og frugtighed. Fire store stjerner.