Champagne 1. Cru Brut Reserve, Benard-Pitois

Land:
Frankrig
Servering:
8-10 °C
Område:
Champagne
Alkohol:
12,5 %
Lagring: 
Stål
Velegnet til: 
Fisk og skaldyr og Fjerkræ
300,-
På lager
 • Beskrivelse

  Champagne 1. Cru Brut Reserve, Benard-Pitois

  Lavet på 60% Pinot Noir og 40% Chardonnay. Chardonnayen er gæret på fad, mens Pinot Noiren er vinificeret på stål.

  Ekspressiv duft med elementer af brød, kiks og krydderurter. Fine bobler, ret fyldig smag med fin syre og en lang afslutning.

  Benard Pitois er en lille Champagneproducent i Maureil-sur-Ay, hvis marker alle er beliggende i Grand Cru og 1. cru landsbyer. Produktion under egen etiket er startet i 1991. Der dyrkes alle de tre Champagne-druer og Chardonnay gærer på egetræsfade.

 • Producenten
  Mareuil-sur-Ay ligger i Valée de la Marne og er den højst ratede 1. cru i Champagne med en pris på 99 % af Grand Cru.

  Benard Pitois er en lille Champagneproducent i Maureil-sur-Ay, hvis marker alle er beliggende i Grand Cru (Mesnil-sur-Oger) og 1. cru landsbyer. Produktion under egen etiket er startet i 1991. Der dyrkes alle de tre Champagne-druer og Chardonnay gærer på egetræsfade. 
  Læs mere

 • Kort
 • Anmeldelser

  Testvinder og 5 stjerner i Jyllands-Posten

  Flot aromatisk og æblet næse med "urtet" duft af grøftekant. Blid, sart og afdæmpet mund. Fin vin.

  Månedens Vin - Penge & Privatøkonomi

  MEGET FOR PENGENE Champagne er aldrig en billig fornøjelse. Festen begynder omkring de 200 til 250 kr., og selv til de penge er der ingen garanti for gode bobler i glasset. Brut Réserve fra det lille hus Bénard-Pitois i landsbyen Mareuil-sur-Aÿ er en undtagelse. Den er lavet på 60 pct. pinot noir og 40 pct. chardonnay udelukkende fra Premier Crumarker og – som lidt af en sjældenhed i det prisleje– delvist gæret i egetræsfade.

  Testvinder og 5 stjerner Jysk Fynske Medier

  Kanon-champagne, intet mindre, fra klejn producent i 1. cru byen Mareuil-sur-Ay. Når han har lagt fra til sine 70.000 flasker, går resten til Duval Leroy og Bollinger. Basiscuvéen på Pinot Noir og Chardonnay får et pænt skud dossage (9 gram/literen), men resultatet er en saftig, lækker, indbydende champagne med æbletoner i næsen og fed, cremet smag med honning og syre i harmonisk sybiose. En altmuligvin, perfekt til nytårsaften, hvor alle vil nyde den. Eller til julemorgen.
  jyskfynskemedier-logohvidtopsort

  Bedst til Prisen i Madsvin.com's storte Champagnetest

  Duften er udpræget grøn og frisk, hvor hvid te og æbler udgør de tydeligste duftnoter. Vinen er dejligt syrlig, en syre der falder lidt til ro som vinen får lidt tid i glasset. Et flot konstrueret glas champagne, der giver dig alt, hvad du søger i et glas champagne – og så til en ekstraordinært god pris.