Champagne 1. Cru Brut Millesime 2012, Benard-Pitois

Land:
Frankrig
Servering:
10-12 °C
Område:
Champagne
Gemmepotentiale:
2019-2040
Alkohol:
12 %
Lagring: 
Store fade
Velegnet til: 
Fisk og skaldyr
395,-
Udsolgt
 • Beskrivelse

  Champagne 1. Cru Brut Millesime 2012, Benard-Pitois

  Lavet på 70 % Pinot Noir og 30 % Chardonnay fra 1. cru marker hovedsageligt i Mareuil-sur-Ay og Grand Cru Mesnil-sur-Oger. Lagret 5 år sur lie og med remuage udført ved håndkraft.

  Gylden farve og fine små bobler. Duften er moden, dyb og kompleks med noter af toast, vanilie, røde æbler, citrus og fersken. Smagen er dyb og lang med en frisk finish med en honningagtig dybde.

  Benard Pitois er en lille Champagneproducent i Maureil-sur-Ay, hvis marker alle er beliggende i Grand Cru og 1. cru landsbyer. Produktion under egen etiket er startet i 1991. Der dyrkes alle de tre Champagne-druer og Chardonnay gærer på egetræsfade.

 • Producenten
  Mareuil-sur-Ay ligger i Valée de la Marne og er den højst ratede 1. cru i Champagne med en pris på 99 % af Grand Cru.

  Benard Pitois er en lille Champagneproducent i Maureil-sur-Ay, hvis marker alle er beliggende i Grand Cru (Mesnil-sur-Oger) og 1. cru landsbyer. Produktion under egen etiket er startet i 1991. Der dyrkes alle de tre Champagne-druer og Chardonnay gærer på egetræsfade. 
  Læs mere

 • Kort
 • Anmeldelser

  92 p. Jyllands-Posten (årgang 2008)

  Hvis man drikker champagne (og det gør man), drikker man én fra en lille bonde, der selv vinificerer og hælder på flaske. Som her en vin fra hovedsageligt i Mareuil-sur-Ay og Grand Cru Mesnil-sur-Oger; rig og kompleks og ligefrem cremet og indsmigrende champagne med mange lag, en præcis syre og en underliggende favnende sødme. - Niels Lillelund