caviar_masterclass

Caviar Masterclass - d. 27/12 kl. 16-17 - Klampenborg

Kom og smag, sammenlign og forstå modenhed indenfor Caviar og Champagne. 

Alt laves med total sporbarhed - fiskene er udstyret med chip for at man kan følge deres udvikling og bestemme det nøjagtige tidspunkt for høst.
Caviaren er upasteuriseret og er færdigpakket mindre end ½ time efter høst. Vandet behandles af det mest højteknologiske anlæg filtreret ned til 35 mikron.

I modsætnng til opdræts-Caviar fra mange andre steder fodres støren hos Perlita med fisk og ikke med gris eller kylling.

Perlita er certificeret af EPV, der gives af den franske stat til virksomheder, der anerkendes for deres fremstilling af produkter af excellent kvalitet.

Smageprogram

Champagne Brut Classique NV, Alfred Gratien + Caviar
Champagne Cuvée 565, Alfred Gratien + Caviar
Champagne Brut Rosé Cuvée Paradis 2007, Alfred Gratien + Caviar

Der skænkes 7,5 cl. pr. glas. Caviaren har forskellig modenhed, der harmonerer med Champagnerne.

Tid og sted

Fredag d. 27. december kl. 16-17
Bichel Vine
Hegnslund
Strandvejen 859
2930 Klampenborg

Din webshopkvittering gælder som billet!

300,-
På lager